22 Ιαν 2012

10 με τόνο...

Με έναν συνεχή οργασμό επιθέσεων και γκολ, ο Παναιγειρατικός πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες της ιστορίας του χθες το βράδυ στο "Γήπεδο 1" του Ελαιώνα. Η αιγειράτικη καταιγίδα έπεσε και πάνω στους δύσμοιρους Jack Daniels United τους οποίους ο ΑΟΠ διέσυρε με το εμφατικό 10-1. Τα πράγματα καθάρισαν από νωρίς κι έτσι οι παίκτες του Παναιγειρατικού είχαν ιδανική ευκαιρία να κρατήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ρεκόρ γκολ σε έναν αγώνα από τον Μητρούση που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς είχε και ο Φαίδων που σκόραρε δις. Φοβερό γκολ του Κρεκούκια, Τσιμπούρης και Μάριος οι άλλοι δύο σκόρερ. Συγκίνησε ο Ντοάς στην επιστροφή του.

Η αρχική 8άδα

Ο Πέτρος Παπανικολάου μπορεί να μην είχε στη διάθεσή του τον Ερμείδη λόγω ψύξης αλλά η πληρότητα της αποστολής ήταν τέτοια που δεν τον ανησυχούσε καθώς Φιριππής, Κρεκούκιας, Τσιμπούρης και Ντοάς επέστρεψαν. Διονύσης Μάντζος κάτω από τα δοκάρια με τον Φιριππή να επιστρέφει στα δεξιά της άμυνας, και του Λάμπρου και Πάτση να συμπληρώνουν τη "γραμμή μαζινό" του ΑΟΠ. Σε ρόλο διαχειριστή του παιχνιδιού ο Τσιμπούρης με τον Κρεκούκια δεξί εξτρέμ και τον Σαραντουλάκη αριστερό και με μοναδικό προωθημένο τον Μητρούση. Οι αναπληρωματικοί του ΑΟΠ ήταν οι Ντοάς, Δημ. Μάντζος, Κατσούρης, Μάριος, Φαίδων.

Χωρίς πολλά-πολλά, 5-0

Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι χρήζει αρκετά λιγότερης ανάλυσης από αυτήν που κάνουμε διότι στην ουσία όλα τελείωσαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά με αποτέλεσμα στο τέλος οι Jack Daniels να δέχονται απλά τη μία "σφαίρα" μετά την άλλη.
Από μπαλιά με το χέρι του Σάκη ο Μητρούσης πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, ενώ λίγα λεπτά αργότερα από πάσα του Κρεκούκια σημείωσε το 2-0.
Στη συνέχεια, ήρθε η γκολάρα του Κρεκούκια με δεξί βολέ λίγο μετά από το κέντρο να εκτελέσει τον αντίπαλο πορτιέρο και να τελειώσει κάπου εκεί το παιχνίδι αφού ο "Ναύαρχος" έγραψε το 3-0.
Από έξοχη ενέργεια από τα αριστερά και μεταβίβαση του Σαραντουλάκη, ο Μητρούσης βρέθηκε πάλι στη σωστή θέση για το 4-0, όπως έκανε και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Λήξη ημιχρόνου.

Άλλα πέντε στο β' - Δύο γκολ ο Φαίδων

Η κατάσταση που επικρατούσε στο "Γήπεδο 1" ήταν άκρως παναιγειρατική με τον ΑΟΠ να επικρατεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του αγωνιστικού χώρου. Έτσι συνεχίστηκε και το β' ημίχρονο.
Ο Φαίδων με όμορφο κατέβασμα, σπριντ και διαγώνιο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στη γωνία του τέρματος γράφοντας με εξαιρετικό τρόπο το 6-0.
Στη συνέχεια ο Τσιμπούρης με δυνατό σουτ σημείωσε το 7-0 και ο Μητρούσης ολοκλήρωσε κι αυτός με ένα δικό του σουτ τον προσωπικό του θρίαμβο φτάνοντας τα πέντε γκολ για τη βραδιά και δίνοντας στον ΑΟΠ προβάδισμα οκτώ τερμάτων. 8-0.
Από αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή ο Μάριος κοντρόλαρε και σούταρε εύστοχα για το 9-0, στη συνέχεια οι αντίπαλοι σε μια ξαφνική αντεπίθεση μείωσαν σε 9-1, ενώ λίγο πριν τη λήξη από έξοχη μπαλιά του αρχηγού Δημήτρη Μάντζου ο Φαίδων έκλεισε τον χορό των γκολ. 10-1!

Συγκίνηση με Ντοά

Την οριστική επιστροφή του Γιώργου Ντοά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της καρδιάς του σήμανε χθες ο αγώνας με τους Jack Daniels United. Ο "σκύλος" μας ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Χίο και μετατέθηκε σε στρατόπεδο του λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα ο Γιώργαρος να είναι διαθέσιμος για τους υπόλοιπους αγώνες του ΑΟΠ στο πρωτάθλημα. Οι συμπαίκτες του, ο προπονητής και οι φίλοι της ομάδας τον υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και η συγκίνηση για εκείνον ήταν εμφανής στο πρόσωπό του.
"Νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι. Είναι μια φοβερή στιγμή. Είμαι συγκινημένος", δήλωσε ο Ντοάς.

Για την Ιστορία, την επικράτηση του ΑΟΠ χθες το βράδυ "υπέγραψαν" οι: Διον. Μάντζος, Φιριππής, Λάμπρου, Πάτσης, Τσιμπούρης, Κρεκούκιας, Σαραντουλάκης, Μητρούσης, Φαίδων, Δημ. Μάντζος (c), Μάριος, Ντοάς, Κατσούρης.
Τα γκολ του Παναί σημείωσαν οι Μητρούσης (5), Φαίδων (2), Κρεκούκιας, Τσιμπούρης, Μάριος.
Για άλλο ένα παιχνίδι δε δεχτήκαμε κάρτα.

Τη νίκη του ΑΟΠ παρακολούθησαν από κοντά η πρώην πρόεδρος του Ομίλου Τζωρτζίνα Μπουρίκα, ο ιστορικός αμυντικός και νυν πρόεδρος του Ομίλου Χάρης Πλούμης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Στέλιος Παπαδόπουλος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Νίκος Μουτάφης και Φώτης Τριβιζάς καθώς και ο φίλος του ΑΟΠ Τάσος Οικονόμου.

Η προσοχή των ανθρώπων του Παναιγειρατικού στρέφεται πλέον στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τους Ναυτόμπατσους το ερχόμενο Σάββατο 28/01 και ώρα 20:00.