3 Ιαν 2012

Ποδαρικό με μεγάλο ντέρμπυ (Παναιγειρατικός-Ιρακ 07/01/2012 20:00)

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού, οι οποίοι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες. Με τον αέρα των δύο σερί νικών επί των Melad (6-1) και των Κολομβιανών (7-3), οι "μελανόλευκοι" καλωσορίζουν το νέο έτος με το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ της σεζόν.
Οι Αιγειράτες θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο το Ιράκ, το οποίο φιγουράρει αήττητο στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε ένα ματς για... γερά νεύρα.
Ο Παναιγειρατικός θέλει πάση θυσία να πάρει τη νίκη, η οποία θα επισημάνει σε όλους και πάλι, αυτή τη φορά με βροντερό τρόπο, ότι ο φετινός ΑΟΠ είναι όντως ομάδα για μεγάλα πράγματα.
Ο αγώνας Παναιγειρατικού-Ιράκ θα ξεκινήσει στις 20:00 το ερχόμενο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Γιάννη Λάμπρου που θα φτάσει τις 74 συμμετοχές.

Τι εστί Ιράκ;

Οι προσεχείς αντίπαλοι του Παναιγειρατικού αποτελούν μία από τις ομάδες-φαβορί για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, γεγονός το οποίο αποδεικνύουν και στο γήπεδο μιας και το ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό. Οι Ιρακινοί δεν έχουν γευτεί ακόμη την πικρία της ήττας, ενώ μία ισοπαλία αποτελεί τη μοναδική απώλεια βαθμών γι' αυτούς.
Ως προς τα γκολ, το Ιράκ διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου με 42 γκολ σε 7 αγώνες.
Αναλυτικά τα στατιστικά του Ιράκ:

Θέση:
Αγώνες: 7
Βαθμοί: 13
Ν-Ι-Η: 6-1-0
Γκολ: 42-21 (+21)

Έτσι, ο Παναιγειρατικός καλείται να σπάσει το αήττητο σερί των Ασιατών και να φτάσει τα πέντε επιτυχή αποτελέσματα, ώστε να βάλει στο "σακούλι" του δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη για το πλασάρισμα στην 4άδα.
Ο Πέτρος Παπανικολάου και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν ήδη το πρώτο πρόβλημα της χρονιάς με τη θέση του τερματοφύλακα να μένει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κενή και την αναζήτηση τρίτου πορτιέρο να είναι και πάλι στο προσκήνιο. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα σε λίγες ώρες.