10 Αυγ 2010

Παναιγειρατικός - Χρυσάμπελα '07 9-2

Εντυπωσιακός ήταν ο Παναιγειρατικός σε νέο φιλικό κόντρα στην ομάδα των Χρυσάμπελων, την οποία διέσυρε με το εμφατικό 9-2 χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγείρας. Στο δεύτερο φιλικό ενόψει της σεζόν 2010-2011, οι "μελανόλευκοι" έπαιξαν διαστημικό ποδόσφαιρο και δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα των Μοτσάκου και Καραμπάση. Η ομάδα του ΑΟΠ δημιούργησε αμέτρητες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή ενώ ελάχιστες ήταν οι φορές που η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα από πόδια των ποδοσφαιριστών μας. Ο Φίλιππος Κρεκούκιας με εξαιρετικό σουτ στη δεξιά γωνία του Μπαλάσκα άνοιξε το σκορ λίγο μετά το 15', για να ισοφαρίσει για τα Χρυσάμπελα '07 ο Δημήτρης Μοτσάκος με προσωπική ενέργεια. Η συνέχεια είχε καθαρά "μελανόλευκο" χρώμα με τον Γιώργο Ντοά να πετυχαίνει χατ-τρικ και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το 5-1 ήρθε από εξαιρετική κούρσα 35 μέτρων του Μάριου Μάντζου από τα δεξιά και γύρισμα στην περιοχή, από όπου ο Πέτρος Κατσούρης σκόραρε με παλικαρίσια προβολή, για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Μάριος να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και να πετύχει σε κενή εστία το 6-1. To 7-1 πέτυχε ο Νικόλας Μαρούδας κι ο Γιώργος Ντοάς συνέχισε το δικό του show πετυχαίνοντας το 8-1 λίγο αργότερα. Επίλογος λίγο πριν την εκπνοή με νέο εξαιρετικό πλασέ του Νικόλα Μαρούδα. Το γκολ του Μοτσάκου στη λήξη απλά διαμόρφωσε το τελικό 9-2.

Σε προσωπικό επίπεδο

Διονύσης Μάντζος: Ήταν περισσότερο θεατής στον αγώνα, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ του Μοτσάκου.

Μάριος Μάντζος: Ήταν εκπληκτικός για ακόμη μία φορά στο ρόλο του δεξιού μπακ. Αμυντικά δεν είχε πολλά προβλήματα ενώ στην επίθεση ήταν αρκετά δημιουργικός. Πέτυχε ένα γκολ, ενώ έδωσε την ασίστ στον Κατσούρη μετά από ασύλληπτη κούρσα.

Νίκος Μουτάφης: Έπαιξε πολύ καλά. Η δύναμη του σώματός του τον ευνόησε στο να κερδίσει πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ήταν αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Ξεσήκωσε όλο το γήπεδο με μία παλικαρίσια κούρσα κι εξαιρετική ντρίπλα.

Πέτρος Κατσούρης: Προέβη σε σωστές και ψύχραιμες ενέργειες. "Εξαφάνισε" τον προσωπικό του αντίπαλο και κάλυπτε χώρους. Διέσχισε όλο το γήπεδο για να πετύχει το μοναδικό του γκολ στη χθεσινή αναμέτρηση.

Δημήτρης Μάντζος: Συντονιστής στο κέντρο για ακόμη ένα απόγευμα. Ταλαιπώρησε με τους ελιγμούς τους πολλούς αντιπάλους ενώ μοίραζε την μπάλα για να αναπτυχθούν ορθόδοξα οι επιθέσεις του ΑΟΠ.

Γιώργος Ντοάς: Έμεινε λίγο στο κέντρο της άμυνας, ώστε να πάρει την ευκαιρία ο Μουτάφης. Αγωνίστηκε ως επιθετικός και αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή της χθεσινής αναμέτρησης. Σκόραρε τέσσερα πανέμορφα τέρματα ενώ βοήθησε πολύ στην έξοχη κυκλοφορία της μπάλας.

Φίλιππος Κρεκούκιας: Μία από τις βασικές αιτίες που η μπάλα κυκλοφορούσε πολύ καλά στα πόδια των "μελανόλευκων" ήταν η παρουσία του Krek10. Ήταν απόλυτα δημιουργικός και μοίρασε πολλές ασίστ.

Νικόλας Μαρούδας: Συνεργάστηκε άψογα με τον Φίλιππο Κρεκούκια. Ήταν πολύ καλός στο δημιουργικό τομέα και δείχνει πως ο όρος "ποδοσφαιρική φλυαρία" είναι άγνωστος γι΄αυτόν. Σκόραρε δις και μοίρασε αρκετές καλές πάσες.

Δημήτρης Μοτσάκος: Η κακή παρουσία των συμπαικτών του στα Χρυσάμπελα οδήγησε στο να μην πάρει την μπάλα πολλές φορές. Παρέμενε πάντοτε ο μόνιμος κίνδυνος για την εστία του ΑΟΠ. Σκόραρε τα δύο τέρματα της ομάδας του. Εξαιρετική ατομική προσπάθεια στο πρώτο γκολ.

Ανδρέας Καραμπάσης: Χάθηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του. Επιδιδόταν συνεχώς σε μακρινές μπαλιές που δεν έβρισκαν στόχο. Απείλησε δύο φορές την εστία του Διονύση Μάντζου αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.