5 Αυγ 2010

"Ημέρες Αιγείρας" για τον ΑΟΠ

Ο Αύγουστος για τον Παναιγειρατικό ήταν ανέκαθεν ο "μήνας της Αιγείρας" και η φετινή επιτυχημένη χρονιά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση. Τα φώτα στα γήπεδα του Ελαιώνα και του Άγιου Κοσμά έχουν σβήσει εδώ και μέρες και το ενδιαφέρον όλων των φίλων του ΑΟΠ στρέφεται στην πατρίδα της ομάδας.
Εν όψει βέβαια της ιδιαιτερότητας του περασμένου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος "μαραθώνιας" διάρκειας και ύστερα από τη συμμετοχή του ΑΟΠ στον τελικό της 17ης Ιουλίου, οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το φετινό Summer Camp θα πρέπει να έχει χαρακτήρα περισσότερο "αποθεραπείας" παρά εντατικών προπονήσεων. Οι παίκτες του ΑΟΠ θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνεχίσουν τις διακοπές τους στην όμορφη κωμόπολη, απαλλαγμένοι από τα άγχη της δύσκολης σεζόν που πέρασε.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως οι "Φρουροί της Αχαΐας" κατεβαίνουν στην Αιγείρα για τουρισμό. Στην Αιγείρα βρίσκονται ήδη οι Διονύσης και Μάριος Μάντζος, Πλούμης και Κατσούρης, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται οι Δημ. Μάντζος και Ντοάς. Ο coach Παπανικολάου έχει "τσεκάρει" τα εισιτήριά του για τις 12 του μηνός, ενώ μία ημέρα αργότερα καταφθάνει στην Αιγείρα ο Φίλιππος Κρεκούκιας. Οι πολλές "αφίξεις" υποδηλώνουν την προθυμία των Αχαιών να συμμετάσχουν κανονικά στις προπονήσεις που θα διεξάγονται στο Δημοτικό Στάδιο της Αιγείρας. Άλλωστε, δεν πρέπει να αποκλεισεθεί και το ενδεχόμενο κάποιας φιλικής αναμέτρησης, αν βέβαια εξευρεθεί αντίπαλος από την περιοχή.
Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η επίσημη "πρώτη" προπόνηση του ΑΟΠ θα διεξαχθεί επί αθηναϊκού εδάφους το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, γεγονός που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα.
Το επίσημο ιστολόγιο του ΑΟΠ θα βρίσκεται στην Αιγείρα για να σας μεταδίδει real-time ειδήσεις και νέα από το θερινό "μελανόλευκο" στρατόπεδο.