8 Αυγ 2010

Παναιγειρατικός - Χρυσάμπελα 11-7

Θετικά στοιχεία έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού στο χθεσινό επετειακό φιλικό κόντρα στην ομάδα των Χρυσάμπελων, η οποία είχε στις τάξεις της τους παλιούς της αστέρες και νυν του ΑΟΠ Ανδρέα Καραμπάση και Δημήτρη Μοτσάκο. Οι "Φρουροί της Αχαΐας" έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο κι επικράτησαν με σκορ 11-7 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγείρας σε ένα δίωρο ματς με πλούσιο θέαμα.
Ο Χάρης Πλούμης με έξυπνο πλασέ πέτυχε το πρώτο γκολ του ΑΟΠ, ο Ντάνιελ Μουκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και θύμισε παλιές καλές εποχές με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε, ο Γιώργος Ντοάς σκόραρε δύο φορές με υπέροχη κεφαλιά και με κοντινό πλασέ, ενώ ο Θανάσης Θωμάς πέτυχε δύο ακόμη πανέμορφα τέρματα. Ο Μάριος Μάντζος με έξοχο βολ πλανέ στον αέρα και ο υπό δοκιμήν Νικόλας Μαρούδας με κοντινό σουτ ήταν οι σκόρερ των άλλων δύο τερμάτων του Παναιγειρατικού στο χθεσινό φιλικό.
Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Πέτρος Κατσούρης, που έπιασε εξαιρετική απόδοση, ενώ ο Δημήτρης Μάντζος κράτησε το κέντρο με αφοπλιστική ψυχραιμία.
Ο Ανδρέας Καραμπάσης ήταν καλός ενώ ο Δημήτρης Μοτσάκος έπαιζε... κυριολεκτικά μόνος του για την ομάδα των Χρυσάμπελων με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του ενώ δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα του "Παναί".

Για την Ιστορία, τη φανέλα του ΑΟΠ φόρεσαν χθες οι: Διονύσης Μάντζος, Μάριος Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Πέτρος Κατσούρης, Δημήτρης Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Νικόλας Μαρούδας, Ντάνιελ Μουκ, Θανάσης Θωμάς.