13 Μαΐ 2010

Φινάλε της σεζόν για τους Νέους

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 9 Μαΐου οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας νέων του ΑΟΠ. Οι "χρυσές ελπίδες" του Παναιγειρατικού δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στη φάση των play-off του πρωταθλήματος των εγκαταστάσεων Παθιακάκη στη Ριζούπολη, όπου συμμετείχαν από τον περασμένο χειμώνα. Η σεζόν κρίνεται βέβαια ως επιτυχημένη, κυρίως σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι την ίδια εποχή η ομάδα νέων δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί σε πάνω από δύο αναμετρήσεις...
Οι πολλές και σημαντικές απουσίες και τα συνακόλουθα άτυχα αποτελέσματα δεν μπορούν φυσικά να επισκιάσουν την αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών του ΑΟΠ που υπερέβαλαν εαυτούς και παραμέρισαν βασικές του υποχρεώσεις (σχολείο, φροντιστήριο) προκειμένου κάθε εβδομάδα να φορέσουν τη μελανόλευκη φανέλα με το καράβι στο στήθος. Υπό τη φυσική ηγεσία του αρχηγού και ενορχηστρωτή της ομάδας Μάριου Μάντζου αλλά και με την πολύτιμη συμβολή των "πιστών" παικτών (Πατερομιχελάκης, Νικολακόπουλος, Μπαλαμής, Παντούλης, Μουτάφης κ.ά.), οι νεαροί "Φρουροί της Αχαΐας" απέδειξαν πως έχουν παρόν και σπουδαίο μέλλον μπροστά τους.
Η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του ΑΟΠ ευχαριστεί θερμά τους μικρούς ήρωες της Ριζούπολης και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, με μεγαλύτερη οργάνωση, θέληση και συμμετοχή όλων (διοίκησης, τεχνικού τιμ και παραγόντων της α΄ ομάδας).