20 Μαΐ 2010

"Γλυκιά" ήττα στο φιλικό

"Φιλική" ήττα με σκορ 6-4 υπέστη χθες βράδυ ο ΑΟΠ στην αναμέτρηση με την ομάδα των Φίλων Τσιμπούρη. Το ματς που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Κηφισού χαρακτηρίστηκε από τη... μαραθώνια διάρκειά του (σχεδόν 100΄) και το ελεύθερο και χορταστικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές.
Ο Παναιγειρατικός, παρά τις σημαντικές απουσίες του, απέδειξε γι' άλλη μία φορά ότι διάγει περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Με όπλο την άψογη φυσική κατάστασή τους, οι "μελανόλευκοι" δεν σταμάτησαν να πιέζουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του εκπληκτικού αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο coach Πέτρος Παπανικολάου αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το χρόνιο πρόβλημα τραυματισμού του. Τα τέσσερα γκολ του ΑΟΠ μοιράστηκαν ο Κώστας Πάτσης, σε θέση αριστερού εξτρέμ, και ο Φίλιππος Κρεκούκιας, που εξακολουθεί να βάλλει κατά βούληση τις τελευταίες εβδομάδες.
Τη φανέλα του ΑΟΠ στο χθεσινό φιλικό φόρεσαν οι: Γιώργος Ντοάς (Τ), Πέτρος Κατσούρης, Χάρης Πλούμης, Όθωνας Μπούρας (δοκ.), Δημήτρης Μάντζος, Πέτρος Παπανικολάου, Κώστας Πάτσης και Φίλιππος Κρεκούκιας. Εξάλλου, με την αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε με εξαιρετική απόδοση ο Δημήτρης Τσιμπούρης.