31 Μαΐ 2008

Δηλώσεις Δημ. Μάντζου και Γ. Ντοά

Αποκλειστικές δήλώσεις παραχώρησε στον επίσημο ιστότοπο του ΑΟΠ ο προπονητής και αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάντζος και ο κορυφαίος αμυτνικός Γιώργος Ντοάς, λίγες μόλις ώρες πριν από τη μεγάλη μονομαχία με τον Αίαντα. Μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες, τόνισαν:
Δημήτρης Μάντζος: "Είναι ευτύχημα που έστω και την τελευταία -κυριολεκτικά- ημέρα της προθεσμίας που είχαμε τάξει για την επανάληψη του τελικού, οι αντίπαλοί μας εδέησαν να μας αντιμετωπίσουν στο γήπεδο. Γνωρίζω καλά πως όλοι περιμένουν ένα σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι με εμπάθεια και μίση, αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ αυτές τις προβλέψεις μάλλον υπερβολικές. Εμείς θέλουμε να μπουμε στο γήπεδο, να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως στα προηγούμενα ματς, και να κατακτήσουμε το τρόπαιο πριν καν το αντικρίσουν οι αντίπαλοί μας. Για μας δεν υπάρχει Αίας, Πατρινός και αντιπαλότητες απόψε. Υπάρχει μόνο ένα τρόπαιο που περιμένει για μας και δεν πρέπει να αργήσουμε σε ένα τόσο σημαντκό ραντεβού."
Γιώργος Ντοάς: "Είναι ευτυχές το γεγονός ότι θα γίνει επιτέλους το παιχνίδι. ήρθε η ώρα να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας μέσα στο γήπεδο, οι δεύτεροι να παραμείνουν δεύτεροι και οι πρώτοι να μείνουν πρώτοι..."