4 Μαΐ 2008

12-9 Τους έκανε και τη... ΧΑΡΗ

Ύστερα από μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα του Παναιγειρατικού αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 12-9 στο σημερινό φιλικό αγώνα ενάντια στη Μικτή Νέου Ηρακλείου. Η τελική έκταση του σκορ κρίνεται μάλλον εικονική, καθώς οι Αθηναίοι αντίπαλοι του ΑΟΠ, παρά το σκληρό και σε ορισμένες περιπτώσεις αντιαθλητικό παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να προηγηθούν ή να απειλήσουν στο ελάχιστο τους Πρωταθλητές Αιγείρας. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι σε κάποια φάση του αγώνα σημειώθηκε διπλό σκορ, με τους Αιγειράτες να προηγούνται των αντιπάλων τους με 5 γκολ διαφορά (10-5)! Από την άλλη πλευρά, ο Παναιγειρατικός, μπροστά στους ηρωικούς οπαδούς του, έδειξε και πάλι την απαιτούμενη σοβαρότητα στο νέο τεστ προετοιμασίας, αποδεικνύοντας με τον πιο πειστικό τρόπο την απόλυτη ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του ενόψει του επαναληπτικού τελικού του Super Cup Αιγείρας 2008.
Στα αξιοσημείωτα του ματς περιλαμβάνονται η απουσία του Φίλιππου Κρεκούκια, ο οποίος την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή τέθηκε εκτός μάχης, αναγκάζοντας το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΠ να ανασυντάξει τα πλάνα του για το σημερινό φιλικό. Εξάλλου, για πρώτη φορά με τη μελανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε ο Φαίδων Πατερομιχελάκης, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και του οποίου το ντεμπούτο συνοδεύτηκε και από ένα γκολ.

Στα αγωνιστικά, εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των Μάριου Μάντζου (3 εντυπωσιακά γκολ), Χάρη Πλούμη (χατ τρικ μετά από πολλά χρόνια) και Πέτρου Παπανικολάου (για άλλη μία φορά). Σε υψηλά επίπεδα απόδοσης κινήθηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΑΟΠ με τους Γιώργο Ντοά και Ανδρέα Καραμπάση να ξεχωρίζουν.

Για τον Παναιγειρατικό αγωνίστηκαν οι: Διονύσης Μάντζος, Ανδρέας Καραμπάσης, Γιώργος Ντοάς, Δημήτρης Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Μάριος Μάντζος, Πέτρος Παπανικολάου, Φαίδων Πατερομιχελάκης

Τα γκολ για τη "Μαύρη Αρμάδα" πέτυχαν οι: Χάρης Πλούμης (3), Μάριος Μάντζος (3), Γιώργος Ντοάς (2), Πέτρος Παπανικολάου (2), Δημήτρης Μάντζος και Φαίδων Πατερομιχελάκης