23 Μαΐ 2008

Πέτρος Κατσούρης: "Ο Αίας θα ξαναδεί την πλάτη μας"

Συνέντευξη παραχώρησε ο αριστερός μπακ της ομάδας μας, Πέτρος Κατσούρης στα "Σπορ της Ανατολικής Αιγιαλείας" χθες το βράδυ. Το 6άρι του Παναιγειρατικού μίλησε πάνω στον αναμενόμενο τελικό με τον Αίαντα, για τα ματς με τη Μικτή, τον Ανδρέα Καραμπάση και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΑΟΠ.

Αναλυτικά τα λόγια του "Πετράν":

"Πραγματικά, είναι απορίας άξιο γιατί το ματς - ρεβάνς με τον Αίαντα αναβάλλεται συνεχώς. Εμένα η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Αίας δεν έχει τα περιθώρια να μας ανταγωνιστεί κι επειδή προβλέπω πως ο τελικός δεν πρόκειται να διεξαχθεί ας ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι και ας σταματήσει το δούλεμα και η κοροϊδία"

"Αυτά που ακούω από την πλευρά του αιωνίου αντιπάλου μας περί διάσυρσης του Παναιγειρατικού στην επόμενη αναμέτρησή μας είναι απλώς φληναφήματα. Δεν ισχύει τίποτε από αυτά. Πώς να νικήσουν; Εδώ και τόσα χρόνια ο Αίαντας τόσα καλοκαίρια βλέπει την πλάτη μας στο πρωτάθλημα. Ε, θα τη δει για ακόμη ένα καλοκαίρι".

"Πιστέυω πως στο τελευταίο μας με τον Αίαντα υποτιμήσαμε τον αντίπαλο παίρνοντας σαν γνώμονα τα παιχνίδια του καλοκαιριού που δέχονταν πολλά γκολ και πολλές ήττες. Κι έτσι κατεβήκαμε στο "Γιαννης Παθιακάκης" με το σκεπτικό ότι τους έχουμε χαλαρά. Η μπάλα όμως τιμωρεί. Μέχρι τα 4-5 πρώτα γκολ ήμαστε κοντά στο σκορ, μετά όμως πάθαμε μια μικρή καθίζηση και αυξήθηκε η διαφορά. Όμως, στα τελευταία 10 λεπτά μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και με φοβερές αποδόσεις και ευστοχία από την ομάδα μας ήρθε το τελικό 7-7 που άφησε και τις δύο ομάδες με ανοιχτούς λογαριασμούς περιμένοντας το δεύτερο και καθοριστικό ματς της ρεβάνς".

"Με τη Μικτή Νέου Ηρακλείου τα φιλικά αποτέλεσαν άλλου είδους παιχνιδιών, θα έλεγα προετοιμασίας και αποκόμισης εμπειριών για την ομάδα μας. Κερδίσαμε πολλά στοιχεία από τα ματς αυτά όπως την ενίσχυση του πνεύματος της ομαδικότητας και της αλληλοκάλυψης γιατί πραγματικά η άμυνά μας ήταν... μπετόν σε αυτά τα ματς. Και γενικά, όλοι μας δείξαμε έναν Παναιγειρατικό πολλά υποσχόμενο για το μέλλον".

"Δεν αισθάνομαι ότι η συμμετοχή του Ανδρέα Καραμπάση περισσότερα λεπτά από τη δική μου αποτελεί μια φάση διαδοχής. Άλλωστε ο Ανδρέας είναι νέος στην ομάδα και πολύ ταλαντούχος και πρέπει να παίρνει ευκαιρίες. Εξάλλου μιλάμε για φιλικά ματς. Πρέπει να δοκιμάζουμε νέα ταλέντα γιατί αυτοί σε λίγα χρόνια θα μας αντικαταστήσουν. Τόσα χρόνια εμείς οι παλιοί έχουμε φάει τα γήπεδα της Αχαΐας με... το κουτάλι. Ο μικρός ο Ανδρέας έπαιξε πάρα πολύ καλά με τη Μικτή και με χαροποίησε ιδιαίτερα η απόδοσή του και αφήενι πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον".

"Ο κόσμος πραγματικά ήταν ο 7ος παίκτης του Παναιγειρατικού μέσα στο γήπεδο. Τον ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για πολλοστή φορά κι αυτό είναι δέσμευση".

"Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ φιλικό και αγνό καθώς με τα παιδιά κλείνουμε 12 ένδοξα χρόνια. Παναιγειρατικός: Ιδέα, θρησκεία και όχι Θύρα 13, αλλά Θύρα 10 (γελάει)".