20 Μαρ 2008

Πέτρος Κατσούρης: "Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τον Ανδροκλή"

Συνέντευξη παραχώρησε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα "ΣΠΟΡ της Ανατολικής Αιγιαλείας", ο Πέτρος Κατσούρης. Ο αριστερός μπακ της ομάδας μας επί τόσα χρόνια, μίλησε για το μικρό Ανδροκλή και τις προβλέψεις του για το αυριανό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Πετράν":

"Πάντα ο Παναιγειρατικός θα είναι πρώτος σε αυτά τα παιχνίδια με φιλανθρωπικούς σκοπούς ενάντια στον καρκίνο και σε όλες τις ασθένειες που μαστίζουν τη νεολαία. Πραγματικά, είμαι βαθύτατα συγκινημένος από την περίπτωση του μικρού Ανδροκλή. Το παιδί το γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι και μου άφησε ευχάριστες εντυπώσεις. Αλλά, δυστυχώς, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και το περιστατικό του με την ασθένεια του καρκίνου είναι σημαντικό".

"Τωρα, όσον αφορά το ματς, ο ΑΟΠ θα κατέβει με τα όπλα του εις θέση, έτοιμα ώστε να δείξει για άλλη μία φορά το αληθινό του πρόσωπο, το πρόσωπο του νικητή που κατακτεί. Ούτως ώστε να πάρει και σε αυτό το φιλανθρωπικό παιχνίδι τη νίκη απέναντι στη Μικτή Νέου Ηρακλείου. Βέβαια, θα έχουμε κάποιες απουσίες όπως είναι λογικό αλλά θα δείξουμε δυνατοί, αυτοσυγκεντρωμένοι και θα πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι κανένα άλλο από τη νίκη".

"Είμαστε 100% έτοιμοι. Θα κατέβουμε για τη νίκη. Θα παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε, πιεστική άμυνα ψηλά στους αντίπαλους και πιστεύω η νίκη θα είναι φυσικό επακόλουθο".

"Μας λείπουν κάποια παιδιά στο κέντρο και στην επίθεση αλλά πιστεύω και με αυτήν την 6άδα μπορούμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα άλλα τα παιδιά. Πρέπει να αποδείξουμε, όμως, ότι ο ΑΟΠ νικάει παντός καιρού κι έχοντας απώντες".