4 Μαρ 2008

Μάριος Μάντζος: "Ο Αίας δεν έχει καμμία τύχη"

Τη σιγουριά του για την κατάκτηση του Super Cup από τον Παναιγειρατικό εξέφρασε ο 14χρονος άσσος της "Μαύρης Αρμάδας", Μάριος Μάντζος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Σπορ της Ανατολικής Αιγιαλείας". Ο μικρός μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Αίαντα, τον πρώτο τελικό, ενώ χαρακτήρισε ως χάσιμο χρόνου τις επιθέσεις που δέχεται ο Παναιγειρατικός τις τελευταίες ημέρες από τον Τύπο και τους αντιπάλους.

"Όλα τα παιδιά περιμένουμε με ανυπομονησία τον δεύτερο τελικό. Εγώ, προσωπικά, αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος γι' αυτόν τον αγώνα καθώς πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Το κλίμα στις τάξεις του Παναιγειρατικού μας είναι πάρα πολύ καλό και όλοι είμαστε πολύ έτοιμοι και παθιασμένοι να αντιμετωπίσουμε τον Αίαντα και πιστεύω πως αν βρεθούμε στη μέρα μας, που έτσι θα γίνει, εμείς θα έχουμε εύκολο απόγευμα ενώ ο Αίας καμμία τύχη".

"Πιστεύω πως ο προπονητής μου θα μου δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αυτό το ματς και νιώθω βέβαιος πως θα τον δικαιώσω. Υπόσχομαι στους φιλάθλους της ομάδας πως θα σκοράρω ξανά".

"Στον πρώτο τελικό, το εκνευριστικό ποδόσφαιρο του Αίαντα ήταν αυτό το οποίο μας αποσυντόνιζε λίγο στην άμυνά μας και μας οδήγησε σε κάποια καθοριστικά λάθη που στοίχισαν. Στην επίθεση ήμαστε καλοί καθώς πλησιάσαμε ουκ ολίγες φορές την εστία των αντιπάλων μας, δημιουργώντας κλασσικότατες ευκαιρίες. Η ατυχία, όμως, μας... χτύπησε την πόρτα για άλλη μία φορά κι έτσι η μπάλα μας έκανε τη χάρη μόνο 7 φορές αντί για περισσότερες. Σίγουρα, μπορούμε να αγωνιστούμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και πιστεύω πως την επόμενη φορά δεν θα γίνουν άλλες παραχωρήσεις στον Αίαντα".

"Τελευταία ο Παναιγειρατικός μας έχει δεχτεί πολλές βολές από διάφορες κατευθύνσεις αλλά αυτό που καταφέρνουν κάποιοι είναι να χάνουν το χρόνο τους χωρίς ουσία αφού ο ΑΟΠ είναι πολύ μεγάλος για να ασχοληθεί με αυτά".