19 Μαρ 2008

Διονύσης Μάντζος: "Καλούμε όλους στο Μενίδι"

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το πρωί ο ραδιοφωνικός σταθμός Egira FM με τον τερματοφύλακα του Παναιγειρατικού, Διονύση Μάντζο.

Αναλυτικά ο άσος του συλλόγου μας δήλωσε τα εξής:

"Η ομάδα είναι έτοιμη για το φιλικό της Παρασκευής. Δεν ξέρω αν θα παρουσιαστούμε πλήρεις αλλά όσα παιδιά έρθουν θα τα δώσουν όλα και για τη νίκη αλλά και για το θέαμα. Σίγουρα είναι κι ένα τεστ για μας, για την ετοιμότητά μας για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όπως όλα τα παιχνίδια μέσα στο χειμώνα. Γιατί, κακά τα ψέμματα, ο χειμώνας είναι μια νεκρά περίοδος για την ομάδα. Οπότε κάθε φορά που συναντιόμαστε είναι καλό για μας".

"Δε φοβόμαστε τίποτα. Δεν υπάρχουν τα μίση και τα πάθη που υπήρχαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αίαντα. Θα είναι ένα ήρεμο παιχνίδι πιστεύω και καλούμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να έρθουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι γιατί όχι μόνο θα απολαύσουν, πιστεύω, ένα ωραίο θέαμα αλλά θα συμβάλουν και στη βοήθεια και στον μεγάλο αυτό αγώνα που κάνει ο μικρός Ανδροκλής για τον οποίο είναι τόσο πολύ ευαισθητοποιημένη η ομάδα".

"Γνωρίζω ότι ο Γιώργος Ντοάς είναι αμφίβολος για την Παρασκευή. Αλλά, εντάξει, η ομάδα έχει αποθεματικά, έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό. Άλλωστε, φιλικός αγώνας είναι. Θα είναι κι ένα καλό τεστ ώστε να δούμε πως η ομάδα και, κυρίως, η άμυνα μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα παιχνίδι και να δούμε και ποιος θα είναι ο ηγέτης της άμυνας, ποιος θα είναι αυτός ο οποίος θα την κατευθύνει και θα την οργανώνει. Δεν είναι πρόβλημα, αλίμονο, ένα παιχνίδι φιλικό είναι και για φιλανθρωπικούς σκοπούς".

"Προσωπικά, περιμένω μια καλύτερη εμφάνιση. Σίγουρα πιστεύω, ήμουν ο αδύναμος κρίκος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αίαντα. Γι' αυτό ακριβώς το έχω πάρει πεισματικά και γι' αυτό ακριβώς πιστεύω από δω και πέρα δεν θα τέτοιες κακές εμφανίσεις. Βέβαια, είναι αυτό που έλεγα ότι ο χειμώνας είναι περίεργη εποχή. Μπορεί να είσαι στην καλύτερή σου φάση εάν συνεχώς προπονείσαι και αγωνίζεσαι, αλλιώς εάν περνούν έτσι οι εβδομάδες χωρίς παιχνίδια ίσως δεν είσαι και στην καλύτερη φόρμα. Δεν είναι δικαιολογίες αυτές, βέβαια, αλλά πιστεύω πως όλοι έχουμε δικαίωμα σε άσχημες μέρες. Η κακή εμφάνιση από μια εντυπωσιακή και εξαιρετική διαχωρίζονται με μιά λεπτή γραμμή. Είναι τόσο κοντά το ένα με το άλλο. Είναι θέμα στιγμής".

"Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή στο Μενίδι"