22 Μαρ 2008

Έφταιγε η Σελήνη...

Άδοξη κατάληξη για την ομάδα του Παναιγειρατικού είχε ο αποψινός φιλικός αγώνας με τη Μικτή Νέου Ηρακλείου. Οι παίκτες της Αρμάδας, παρατεταγμένοι με τις πολλές και σημαντικές απουσίες τους, έδειξαν ένα μέτριο και νωθρό αγωνιστικό πρόσωπο και πολύ φυσιολογικά ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους. Στην αντίπερα όχθη, οι Ηρακλειώτες έδειξαν πιο έτοιμοι από τους "μελανόλευκους" και το αποτέλεσμα κρίνεται καθ' όλα δίκαιο. Η... πανσέληνος εξάλλου φαίνεται πως έβαλε κι αυτή το χεράκι της στο ματς του Μενιδίου, καθώς η θεά Τύχη γύρισε την πλάτη στον ΑΟΠ, με κύριο χαρακτηριστικό τις αμέτρητες χαμένες ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων και δύο πέναλτι) και αποκορύφωμα τις επτά (!) φορές στις οποίες η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του αντίπαλου τέρματος...

Highlight της αναμέτρησης χαρακτηρίζεται το απίστευτο γκολ που πέτυχε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Διονύσης Μάντζος καθώς στην προσπάθειά του να γεμίσει στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στα εξωαγωνιστικά, ο φιλικός αγώνας στο "Θ. Παχατουρίδης" περνάει στην ιστορία ως μια ακόμη απτή αποδειξη του κοινωνικού προσώπου του ΑΟΠ. Η ανιδιοτελής προσφορά του συλλόγου στον αγώνα του μικρού Ανδροκλή δείχνει την ανθρωπιά όλων όσων ανήκουν στην ομάδα και εξυψώνει τον σύλλογο πάνω και πέρα από ενδεχομένως άτυχα αποτελέσματα και αγωνιστικές αποδόσεις σαν τη σημερινή.