19 Μαρ 2008

Δηλώσεις Δημ. Μάντζου για το επόμενο ματς με Νέο Ηράκλειο

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής και αρχηγός της ομάδας του Παναιγειρατικού Δημήτρης Μάντζος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων:

"Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να «ξεμουδιάσουμε» μετά τη διαφαινόμενη οριστική ματαίωση του δεύτερου τελικού του Super Cup και την αναπάντεχη υποχώρηση των επίδοξων αντιπάλων μας. Είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε πολλά για τους αντιπάλους μας, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δημιουργήσουμε φάσεις και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν μετράει, όμως μια νίκη πάντα χαροποιεί εμάς και τους φίλους μας. Χρωστάμε κάτι καλό στον κόσμο μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι. Αυτό που με ενδιαφέρει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό είναι η εμφάνιση που θα κάνουμε και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αυτό τον καιρό. Θέλω να δω διάρκεια στην απόδοση ορισμένων παιδιών που με εντυπωσίασαν στο ματς της Ριζούπολης. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για όλους και φυσικά θα χρησιμοποιηθούν όλοι όσοι περιληφθούν στην αποστολή στο Μενίδι.

Όσο για κάποιους άλλους που δήθεν δεν θέλουν να μας ξέρουν και όλο γύρω από το blog μας τριγυρίζουν, θέλω να τους διαβεβαιώσω πως, όσο κι αν προσπαθούν για το αντίθετο, το καλοκαίρι θα έρθει και φέτος. Εκτός αν τα βάλουν ΚΑΙ με τη φύση… Και ο νοών νοείτο…".