7 Απρ 2012

Τα τελευταία νέα του Παναιγειρατικού

Ώρες μας χωρίζουν από το πρώτο σφύριγμα στον αγώνα του Παναιγειρατικού με αντίπαλο τα Πετράλωνα στον Ελαιώνα (Απόψε στις 20:00). Οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Αρμάδας", μπορεί να έχουν τόσο την ψυχολογία τους όσο και την αγωνιστική τους κατάσταση στα ύψη, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά πως κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εύκολο. Το εύκολο στην όλη υπόθεση είναι να την... πατήσεις, κάτι που τονίζει επανειλημμένα στους παίκτες του ο Πέτρος Παπανικολάου προσπαθώντας να τους κρατήσει σε εγρήγορση. 
Οι άνθρωποι της αιγειράτικης ομάδας δεν έχουν να σκεφθούν τίποτε παραπάνω από τη νίκη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρείται αποτυχία, κακά τα ψέματα. Για να μην αποτύχει λοιπόν ο ΑΟΠ, απαιτείται απόλυτη σοβαρότητα καθ' όλη τη διάρκεια του ματς κι από όλους ανεξαιρέτως. Οφείλουν όλοι οι παίκτες να παλέψουν αρκετά για να πάρουν το πολυπόθητο δίποντο.

Πονά ο "Ναύαρχος"

Εκτός αποστολής ο Κρεκούκιας
Δε λένε να τον αφήσουν σε ησυχία οι πόνοι της μέσης που ταλανίζουν τον Φίλιππο Κρεκούκια εδώ και χρόνια. Ο Περιστεριώτης άσος της γενιάς του '96 εξακολουθεί να βασανίζεται από το χρόνιο πρόβλημά του, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό. Ο "Ναύαρχος" ταλαιπωρείται ακόμη από πόνο στον ώμο, που προκλήθηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον σαββατιάτικο αγώνα με τους Μεϊβάντ. 
Όπως αντιλαμβάνεστε, ο "Krek10" δε θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟΠ σήμερα. Οι διακοπές του Πάσχα που ακολουθούν όμως, ίσως βοηθήσουν αισθητά τον Κρεκούκια σε βαθμό που εκείνος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Χαμόγελα για Φιριππή

Μέσα εν τέλει ο Τάκης
Παράλληλα με το άκουσμα της δεδομένης απουσίας του Φίλιππου Κρεκούκια, δυσάρεστα νέα έφτασαν στα αυτιά μας και δια στόματος Τάκη Φιριππή. Ο θηριώδης αριστερός οπισθοφύλακας του Παναιγειρατικού ενημέρωσε την Πέμπτη το βράδυ τους ανθρώπους του συλλόγου ότι δεν είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Πέτρο Παπανικολάου για τον αγώνα με τα Πετράλωνα.
Χθες το μεσημέρι ωστόσο ο "Τάκαρος" ξαναεπικοινώνησε με τους παράγοντες του ΑΟΠ για να μεταφέρει την ευχάριστη είδηση. Ο Φιριππής στην αποστολή, γεγονός που "σκόρπισε" πολλά χαμόγελα στις τάξεις της "Μαύρης Αρμάδας".

Ερωτηματικό ο Τσιμπούρης

Την τελευταία στιγμή ο Τσιμπούρης
Η συμμετοχή του Δημήτρη Τσιμπούρη στο αυριανό ματς με τα Πετράλωνα κρίνεται τουλάχιστον για την ώρα αμφίβολη. Οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού δεν έχουν κάποια νεώτερη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του ποδιού του "Τσιμπούρ". Να υπενθυμίσουμε ότι ο Περιστεριώτης είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού την περασμένη Παρασκευή.
Οι προσπάθειες των παραγόντων της "Μαύρης Αρμάδας" να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή σήμερα έπεσαν στο κενό, επομένως σε λίγες ώρες θα γίνει γνωστό εάν ο Τσιμπούρης θα δηλώσει το "παρών" στο κρίσιμο αποψινό παιχνίδι.

Κατά τ' άλλα πλήρης

Επιστρέφει ο Μητρούσης
Πέραν του προβλήματος του Κρεκούκια, των δεδομένων απουσιών των Λάμπρου κι Ερμείδη και την αβεβαιότητα στη συμμετοχή του Τσιμπούρη, ο Παναιγειρατικός κατά πάσα πιθανότητα δε θα στερηθεί των υπηρεσιών κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή. Ο Διονύσης Μάντζος θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ Φιριππής, Ντοάς, Πάτσης, Μάριος, Κατσούρης, ίσως και Μπούρας απαρτίζουν τους αμυντικούς της αποστολής. Στα εξτρέμ θα έχουμε τους Σαραντουλάκη και Φαίδωνα, ενώ στο κέντρο δεδομένη είναι η παρουσία του αρχηγού Δημήτρη Μάντζου εν αναμονή και της απάντησης του Τσιμπούρη. Τέλος, στην αποστολή επιστρέφει -δριμύτερος όπως ο ίδιος αναφέρει- ο Γρηγόρης Μητρούσης που ήταν ο μεγάλος απών του ντέρμπυ με τους Μεϊβάντ το περασμένο Σάββατο.

Λάμπρου: "Καλή επιτυχία"

Έναυσμα νίκης από Λάμπρου
Μπορεί το ακαδημαϊκό πρόγραμμα erasmus να τον... ξενίτεψε στην Ελβετία, ωστόσο το μυαλό του Γιάννη Λάμπρου είναι κάθε Σάββατο στον Ελαιώνα. Ο αμυντικός του ΑΟΠ ζει με αγωνία κάθε ματς του Παναιγειρατικού και περιμένει με ανυπομονησία να μάθει το τελικό αποτέλεσμα.
Ο "Preside13" έρχεται σε συχνή επαφή με τον Μάριο Μάντζο μέσω skype και πριν από λίγο τον κάλεσε να μεταφέρει τα λόγια του στην υπόλοιπη ομάδα: "Σας εύχομαι καλή επιτυχία, παιδιά. Γερά και με τη νίκη. Κανένα άλλο αποτέλεσμα. Θα φορέσω τη φανέλα του ΑΟΠ όση ώρα θα αγωνίζεστε και θα περιμένω εναγωνίως το τελικό σκορ", είπε ο Λάμπρου στους συμπαίκτες του. Απομένει εκείνοι να του ανταποδώσουν στο γήπεδο.