5 Απρ 2012

Επόμενος σταθμός: Πετράλωνα [Παναιγειρατικός-Πετράλωνα 07/04 20:00]

07/04 20:00 ΑΟΠ-Πετράλωνα
Ο αγώνας με τους Μεϊβάντ "σκόρπισε" χαμόγελα και ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία στις τάξεις του Παναιγειρατικού, ωστόσο αποτελεί από το Σάββατο το βράδυ κιόλας παρελθόν. Ο... "συρμός" των Αχαιών δεν έχει περιθώρια για στραβοπατήματα που μπορούν σαφώς να αποφευχθούν και καλείται να συνεχίσει την πορεία του με υγιή τρόπο, με νίκη δηλαδή. Μια νίκη που ο Παναί έχει στερηθεί στα τελευταία δύο παιχνίδια με Κουρδιστάν (6-7 ήττα) και Μεϊβάντ (2-2).
Οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Αρμάδας" καλούνται να κάμψουν την αντίσταση των Πετραλώνων, της ομάδας που αντικατέστησε τους Ντιμίλιο μετά την αποχώρησή τους από τη διοργάνωση. Η παρουσία των Πετραλώνων στο πρωτάθλημα μέχρι ώρας δε δείχνει ότι οι προσεχείς αντίπαλοί μας έχουν ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ομίλου, ωστόσο σίγουρα θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν τη δική τους καλή αρχή από μεθαύριο, επομένως ο ΑΟΠ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Εξάλλου, για τη βαθμολογική θέση των Πετραλώνων δεν ευθύνονται οι ίδιοι οι μεθαυριανοί αντίπαλοί μας αλλά τα... καμώματα των Ντιμίλιο πριν εκείνοι αποχαιρετήσουν το πρωτάθλημα.

Στατιστικά Πετραλώνων
Θέση: 8η
Βαθμοί: 8
Αγώνες: 16
Ν-Ι-Η: 4-0-12
Γκολ: 31-79 (-48)

Ο Παναιγειρατικός θα αντιμετωπίσει μία φορά τα Πετράλωνα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί στην ουσία τη ρεβάνς του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τους Ντιμίλιο, στον οποίο ο ΑΟΠ ηττήθηκε με 2-3.

Ο αγώνας Παναιγειρατικός-Πετράλωνα θα ξεκινήσει το Σάββατο 7 Απριλίου και ώρα 20:00.