25 Φεβ 2012

Ορκίστηκε ο Ντοάς

Το πτυχίο του τμήματος Ιστορίας κι Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απονεμήθηκε χθες το μεσημέρι, μεταξύ άλλων, στον ιστορικό αμυντικό και συνιδρυτή του Παναιγειρατικού Γιώργο Ντοά. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια, όπου παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του 25χρονου άσου του ΑΟΠ. Βουρκωμένος ο πατέρας του Χρήστος στο πλάι της περήφανης συζύγου του Ματίνας, ενώ άλλοι συγγενείς από την Αιγείρα έδιναν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον "Γιώργαρο". Τη δυνατότητα να βρεθούν κοντά στον φίλο και συμπαίκτη τους σε μία πολύ σημαντική στιγμή για τη ζωή του είχαν ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, ο Μάριος Μάντζος και ο Τάκης Φιριππής, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα κι ασπάστηκε ο Ντοάς.
Ολόκληρη η παναιγειρατική οικογένεια εύχεται ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ στον Γιώργο Ντοά και τον συγχαίρει για την επιτυχία του και σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Γ. Ντοάς: "Σίγουρα, μία τέτοια τελετή αποτελεί ένα είδος δικαίωσης και θα ήθελα αυτό το πτυχίο να το αφιερώσω στους δικούς μου ανθρώπους. Όσο για τον αγώνα με την Όαση, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο αποφασιστικά. Πρόκειται για μία άγνωστη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε σα σκυλιά από το πρώτο κιόλας λεπτό για να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς".

* Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δεν κατάφερε ο Δημήτρης Μάντζος να παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Ντοά, λόγω επείγουσας επαγγελματικής υποχρέωσης.