11 Φεβ 2012

Δημήτρης Μάντζος: "Σπουδαία βραδιά"

Ιδιαίτερο προκλητήριο σε κάθε φίλο του ΑΟΠ απευθύνει μέσω του επίσημου ιστολογίου του Παναιγειρατικού ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μάντζος. Ο Captain8, υπογραμμίζοντας για πολλοστή φορά τη σημασία του αποψινού ντέρμπι με τους Εν Λευκώ, δήλωσε:
"Η φετινή ομάδα έχει ήδη αποδείξει την αξία της και τις απεριόριστες δυνατότητές της. Μένουν δυο ακόμη αγώνες για την ολοκλήρωση του α΄ γύρου, τα δύο σημαντικότερα ματς μέχρι σήμερα. Το παιχνίδι του Σαββάτου με τους Εν Λευκώ είναι ένας πρόωρος τελικός για μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να να κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως σε κάθε συνάντηση. Εδικά όμως σε αυτόν τον αγώνα καλούμαστε να δώσουμε πειστικές αποδείξεις ότι είμαστε εδώ για την κορυφή. Γνωρίζω ότι θα μας λείψουν 2-3 σπουδαίες μονάδες, είμαι όμως βέβαιος ότι όλα τα παιδιά που θα είναι στην αποστολή έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας του αγώνα.
Απόψε η ατμόσφαιρα μυρίζει ντέρμπι από τα παλιά. Καλώ προσωπικά κάθε φίλο του ΑΟΠ, όσο μακριά κι αν είναι, να κατέβει στο Ρέντη για το νέο μεγάλο ραντεβού. Χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων, θέλουμε ατμόσφαιρα γιορτής στο γήπεδο. Γιατί κάτι τέτοιες βραδιές είναι που έχτισαν την Ιστορία μας."