24 Φεβ 2012

Επιστροφή στη δράση

Μετά από μία εβδομάδα απραξίας οι "μελανόλευκοι" ρίχνονται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΟΠ συνοδεύεται και από σημαντικές αλλαγές στην φυσιογνωμία της διοργάνωσης. Μετά τους Ντιμίλιο που αποσύρθηκαν απ’ το πρωτάθλημα ακολούθησε και δεύτερη αποχώρηση-έκπληξη από τους Ναυτόμπατσους (!) αυτή τη φορά, καθώς ενημέρωσαν τους υπεύθυνους ότι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα γήπεδα του Ελαιώνα.
Έτσι, με αυτές τις ανακατατάξεις ο Παναιγειρατικός καλείται να αντιμετωπίσει, για τον β' γύρο πλέον, την νεότευκτη ομάδα της Όασης που ντεμπουτάρει απέναντι στη «Μαύρη Αρμάδα». Θυμίζουμε ότι στο πρωτάθλημα έχουν ήδη ενταχθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και τα Πετράλωνα. Οι "μελανόλευκοι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Γιάννη Λάμπρου, για πρώτη φορά φέτος, που παρακολουθεί πλέον την επικαιρότητα του ΑΟΠ από το μακρινό Λουγκάνο της Ελβετίας.
Η ώρα έναρξης του αγώνα Παναιγειρατικός – Όαση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25/2 στις 19:00.

* Το παιχνίδι του α’ γύρου ανάμεσα σε Παναιγειρατικό και Μεϊβάντ αναβάλλεται επ’ αόριστον και θα οριστεί πιθανότατα σε ημερομηνία κοντά στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.