1 Ιουλ 2011

Αντίστροφη μέτρηση εν όψει Ολυμπιάδας

Οι επαφές των ανθρώπων του Παναιγειρατικού με τους ομολόγους τους από την Ολυμπιάδα πληθαίνουν εν όψει του επικείμενου φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ιστορικών συλλόγων. Οι Αχαιοί και οι Χανιώτες δεν κατέληξαν σε συμφωνία για τη διεξαγωγή του πολυαναμενόμενου Attica Cup με διπλούς τελικούς, τρόπαιο και... γιορτινή ατμόσφαιρα, εξαιτίας κυρίως της προχωρημένης θερινής περιόδου και των σημαντικών απουσιών των δύο πλευρών. Γι' αυτό το λόγο η πρώτη "έκδοση" του εμπνευσμένου θεσμού αναμένεται με το opening της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Προς το παρόν οι "μελανόλευκοι" θα πρέπει να αρκεστούν σε μία φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Μιχάλη Σειραδάκη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, ελλείψει άλλων χρονικών περιθωρίων. Το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της Ολυμπιάδας στις εγκαταστάσεις "Campeon" του παλαίμαχου Πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Λάκη, στο Μαρούσι (3η Πάροδος Φραγκοκκλησιάς).
Το επίσημο blog του ΑΟΠ θα ενημερώσει άμεσα όλους τους φίλους της "Αρμάδας" για την οριστικοποίηση του φιλικού (μέχρι απόψε το βράδυ) αλλά και για τους τρόπους μετάβασης στο γήπεδο.