10 Ιουλ 2011

Ολυμπιάδα - Παναιγειρατικός 5-4

Μέσα σε άριστο και άκρως φιλικό κλίμα στο "Campeon" του Βασίλη Λάκη, η Ολυμπιάδα Χανίων και ο Παναιγειρατικός παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για το πολυαναμενόμενο φιλικό παιχνίδι την περασμένη Κυριακή. Οι ιδιαίτερα βελτιωμένοι γηπεδούχοι επικράτησαν των Αιγειρατών με 5-4, αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του αγώνα κρίνεται μη δίκαιο.
Τα γκολ των Ερμείδη και Σαραντουλάκη, που ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναιγειρατικού για την έναρξη της προετοιμασίας -υπολείπεται περίπου ένας μήνας για το τέλος της στρατιωτικής του θητείας-, έβαλαν τον ΑΟΠ στο ημίχρονο μπροστά με 2-0.
Στην επανάληψη πραγματοποιήθηκαν ορισμένες αλλαγές και πειράματα από πλευράς Πέτρου Παπανικολάου καθότι το ματς ήταν φιλικός. Η Ολυμπιάδα ανέβασε στροφές και πέτυχε άμεσα την ισοφάριση σε 2-2. Το γκολ του Ερμείδη έδωσε και πάλι προβάδισμα στον ΑΟΠ, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη των Αχαιών και πήραν προβάδιμα 4-3. Εκπληκτικό γκολ του Κώστα Πάτση για το 4-4, ωστόσο τον τελευταίο λόγο είχε ο Μιχάλης Σειραδάκης που με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στους Χανιώτες.

Για τον ΑΟΠ αγωνίστηκαν οι: Διον. Μάντζος, Πάτσης, Λάμπρου, Φιριππής, Κρεκούκιας, Δημ. Μάντζος (c), Σαραντουλάκης, Ερμείδης, Ντοάς, Μ. Μάντζος

- Πριν τον αγώνα ο παλαίμαχος πλέον Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Λάκης, που ήταν παρών στην ξέφρενη πορεία της Εθνικής μας ομάδας για την κατάκτηση του Euro 2004 στην Πορτογαλία, φωτογραφήθηκε με το πανό του Παναιγειρατικού.

- Τον αγώνα παρακολούθησαν από κοντά η Τζωρτζίνα Μπουρίκα, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο γιος του Διονύσης.

Ακολουθεί photostory από το φιλικό