4 Ιουν 2011

Ο Παναιγειρατικός ζει

Η γεύση ενός αποκλεισμού είναι πάντοτε πικρή. Ωστόσο οι παίκτες μπορούν να αισθάνονται ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν χθες το βράδυ και να συνεχίσουν τη νέα σεζόν με ακμαίο ηθικό.
"Ίσως να μην ακούγεται τώρα και τόσο σπουδαίο, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό το πώς θα τελειώσει αυτή η χρονιά", ανέφερε πριν από περίπου τρεις μήνες ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΑΟΠ. Και πράγματι είχε δίκιο. Εάν ο Παναιγειρατικός δεχόταν διασυρμό χθες, η διάθεση και το πείσμα για τη νέα σεζόν ίσως να μην ήταν το ίδιο, ίσως να μην υπήρχε και καθόλου. Αυτό το ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και όπου η τύχη μάς γύρισε την πλάτη για ακόμη μία φορά, άφησε αέρα αισιοδοξίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος να πνέει πάνω από την Όττο Βάλτερ.
Μία σεζόν με σωρεία προβλημάτων -και σοβαρών μάλιστα- έφτασε στο τέλος της. Και ο ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ζει. Αναπνέει κανονικά, δίχως τη βοήθεια... μηχανημάτων. Η εικόνα στο χώρο των καθισμάτων έξω από το "Γήπεδο 2" όπου μετά το ματς κάθισαν όλοι οι παίκτες μαζί δείχνει πως η ομάδα μας είναι μία μεγάλη οικογένεια. Οι παίκτες μας δεν έχουν να πουν πράγματα μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό παραμένουν αγαπημένοι και είναι πολύ καλοί φίλοι. Αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει τον Παναιγειρατικό μας.
Όλοι οι δρόμοι είναι διάπλατα ανοιχτοί για τη νέα σεζόν. Ο ΑΟΠ θα επιστρέψει.