3 Ιουν 2011

"Καλή επιτυχία" απ' την Κρήτη ως τον Έβρο

H σπουδαιότητα και το momentum του αποψινού α΄ προημιτελικού έχουν προκαλέσει παροξυσμό στις τάξεις των φίλων του ΑΟΠ. Καθ' όλη τη διάρκεια της σημερινής ιστορικής ημέρας οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού έχουν γίνει δέκτες θερμών μηνυμάτων για καλή επιτυχία στην αποψινή αναμέτρηση. Φίλοι και αντίπαλοι στα γήπεδα, όπως τα παιδιά της Ολυμπιάδας, ένωσαν τις φωνές τους με εκείνες των φίλων του ΑΟΠ που εύχονται να δουν την αιγειράτικη παρέα να προχωρά στον θεσμό.
Σίγουρα όμως εκείνες οι ευχές που συγκίνησαν και μέτρησαν περισσότερο στο θυμικό των παικτών της "Αρμάδας" προήλθαν από δυο παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και φέτος μας έλειψαν πολύ. Ο Ανδρέας Καραμπάσης και ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ωστόσο, για μία ώρα απόψε το μυαλό τους θα ταξιδέψει στις όχθες του ποταμού Κηφισού, εκεί όπου η αγαπημένη τους ομάδα έχει άλλο ένα κρίσιμο ραντεβού με την Ιστορία.
"Ομαδάρα, πάμε δυνατά! Φάτε τους!" έστειλε το ηχηρό του μήνυμα απ' τα Χανιά ο "Καραμπά" μέσω του Facebook, την ίδια ώρα που ο Ζαχαρίας με γραπτό του μήνυμα από την Αλεξανδρούπολη τόνιζε: "Μπαίνουμε μόνο για να κερδίσουμε! Και θα κερδίσουμε... Το βράδυ γινόμαστε αυθεντικοί μαχητές. Έχουμε ομαδάρα και το αποδείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν με μερικά φοβερά παιχνίδια. Τώρα είναι το διαγώνισμα. Το μυαλό μου θα είναι εκεί... Το εννοώ!".