24 Μαρ 2011

Υγιεινός "φιλικός" περίπατος

Δύο ξεκούραστες ώρες και ένα επιβλητικό σκορ (7-3) επιφύλαξε για τον Παναιγειρατικό η φιλική αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας στα γήπεδα του Eleonas FC στην οδό Μακρυγιάννη του Ρέντη. Απέναντι σε μια άπειρη και ασύνδετη μεικτή ομάδα, οι Αχαιοί είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν και να απελευθερωθούν από την πίεση των επίσημων αγώνων πρωταθλήματος. Μπορεί το ματς να μην προσφέρεται για συμπεράσματα, όπως έσπευσε να δηλώσει ο coach Παπανικολάου, ωστόσο είναι αλήθεια ότι ο Παναιγειρατικός, έστω και απέναντι σε έναν τόσο αδύναμο αντίπαλο, πιστοποίησε για μία ακόμη φορά οτι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, παρουσιάζοντας συνεχή βελτίωση στο επιθετικό -κυρίως- παιχνίδι του.

Ο Αιγειράτης Παύλος Λαμψίδης, που προοριζόταν να δοκιμασθεί, ήταν τελικά απών για λόγους ανωτέρας βίας, και τη θέση του πήρε ο φίλος του ΑΟΠ Φίλιππος Φουσέκης. Στα αξιοσημείωτα του ματς η επιστροφή -έστω και σε φιλική αναμέτρηση- του Θανάση Θωμά με τη μαύρη φανέλα και η παρουσία του Γιώργου Ντοά κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας (ο Β. Μάνδυλας αναρρώνει από τον τραυματισμό του).

Για τον ΑΟΠ έπαιξαν οι: Γιώργος Ντοάς (τερματοφύλακας), Τάκης Φιριππής, Κώστας Πάτσης, Φίλιππος Φουσέκης, Δημήτρης Μάντζος, Δημήτρης Τσιμπούρης, Θανάσης Θωμάς και Χάρης Ερμείδης.
Τα επτά αχαϊκά τέρματα πέτυχαν οι Χ. Ερμείδης (4), Δ. Τσιμπούρης, Κ. Πάτσης και Δημ. Μάντζος.