9 Μαρ 2011

Ζωντανός στο κηνύγι της 4ης θέσης...

... θέλει να παραμείνει ο Παναιγειρατικός, καθώς με νίκη στον μεθαυριανό αγώνα με αντίπαλο τα Τσεκούρια, θα απέχει στη χειρότερη των περιπτώσεων τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση που χαρίζει προβάδισμα μίας νίκης στην προημιτελική φάση του Ιουνίου. Οι "μελανόλευκοι" παράλληλα θα παλέψουν να διατηρήσουν το σερί αήττητων αγώνων που έχουν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (τελευταία ήττα στις 21/01, 4-5 από Κουτσά Άλογα).
Η επιστροφή των "Φρουρών της Αχαΐας" στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 την προσεχή Παρασκευή 11 Μαρτίου.

ΠΑΝΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΣ - ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ 11/03, 22:00

Το προφίλ των αντιπάλων

Κάθε άλλο παρά τυχαίου βελινεκούς ομάδα θεωρούνται οι αυριανοί αντίπαλοι του Παναιγειρατικού. Τα Τσεκούρια αποτελούν μία εκ των δυνατών του ομίλου της Παρασκευής, καθώς από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα φιγουράρουν στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Αυτήν τη στιγμή, τα Τσεκούρια βρίσκονται στην 4η θέση με 21 βαθμούς σε 16 αγώνες (9 νίκες - 3 ισοπαλίες - 4 ήττες), ενώ στο... χορό των γκολ διακρίνεται ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα με 73 τέρματα ενεργητικό, ωστόσο η άμυνα δείχνει να έχει προδώσει αρκετές φορές τους "Axes", οι οποίοι έχουν δει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα τους 53 φορές.

Προϊστορία

Η φετινή σεζόν έφερε τον Παναιγειρατικό αντιμέτωπο για πρώτη φορά στην ιστορία του με πληθώρα ομάδων. Μία εξ αυτών είναι και τα Τσεκούρια, με τους οποίους αναμετρήθηκε ο ΑΟΠ στον αγώνα του α' γύρου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Το τελικό 2-2 άφησε ικανοποιημένους τους Αχαιούς εκείνη τη βραδιά, κυρίως για το τεράστιο πάθος που έδειξαν οι μόλις οκτώ ήρωες που αγωνίστικαν. Τα γκολ του ΑΟΠ πέτυχαν ο Χάρης Ερμείδης (στο ντεμπούτο του) και ο Λουκάς Λαζαρίδης.