9 Μαΐ 2009

H αποστολή του ΑΟΠ για το ματς με την Bullet NL

Από απόλυτη ηρεμία και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζεται το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Παναιγειρατικού ενόψει του κρίσiμου αυριανού αγώνα κόντρα στην Bullet NL. Οι μελανόλευκοι θα αναζητήσουν την νίκη ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού καθώς σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν πρόωρα τη διοργάνωση.
Το κεφάλι του Πέτρου Παπανικολάου δε λέει να "ησυχάσει". Ο προπονητής του Παναιγειρατικού έχει να χαμογελάει για τον μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών σε διαθεσιμότητα για αύριο. Eκτός μάχης τέθηκαν ο γνωστός απών Πέτρος Κατσούρης (στρατιωτική θητεία), ο Ανδρέας Καραμπάσης (μαθητικές υποχρεώσεις) και ο Δημήτρης Μοτσάκος (οικογενειακές υποχρεώσεις), ο ίδιος ο Πέτρος Παπανικολάου και ο Δημήτρης Κατσουρίνης (για λόγους τακτικής).
Την αποστολή του Παναιγειρατικού για τον αυριανό μεγάλο αγώνα κόντρα στο Νείλο απαρτίζουν οι: Διονύσης Μάντζος, Θανάσης Θωμάς, Δημήτρης Μάντζος, Φίλιππος Κρεκούκιας, Γιάννης Λάμπρου, Δημήτρης Τσιμπούρης, Μάριος Μάντζος, Χάρης Πλούμης, Λουκάς Λαζαρίδης, Άρης Μπούρας, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Γιώργος Ντοάς και Φαίδων Πατερομιχελάκης.