6 Μαΐ 2009

Τα νέα του Παναιγειρατικού

Να επουλώσει τις "ανοιχτές" πληγές που αποκόμισε από το πρόσφατο άδοξο ματς με την Bullet θέλει ο Παναιγειρατικός, και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται, προκειμένου να μπορέσει να εμφανιστεί με αξιώσεις στο επερχόμενο πρώτο ματς της φάσης των play-off, κόντρα και πάλι στους "νερατζούρι". Χωρίς Μοτσάκο και πάλι οι "μελανόλευκοι". Δύσκολα και ο Καραμπάσης. Τσιμπούρης, Ζαχαρίας, Φαίδων φτιάχνουν την ατμόσφαιρα.



Το κλίμα μετά τη λήξη

Η ήττα του Παναιγειρατικού από την Bullet NL με σκορ 0-1 σκόρπισε απογοήτευση στα πρόσωπα όλων των ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα του κλίματος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν ο Διονύσης Μάντζος ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τον άδικο τρόπο που ήρθε αυτό το ατυχές αποτέλεσμα καθώς και την ασύλληπτη τύχη του αντίπαλου πορτιέρο, ο Φίλιππος Κρεκούκιας που... δεν μιλιόταν και ο Μάριος Μάντζος που είχε σκύψει το κεφάλι βουρκωμένος.

Να μην τελειώσουμε εδώ


Μία ήττα στην προσεχή αναμέτρηση με την Bullet οδηγεί τον Παναιγειρατικό εκτός διοργάνωσης κάτι το οποίο είναι ενάντια στην επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές της "Μαύρης Αρμάδας" φαίνεται πως πείσμωσαν σε μεγάλο βαθμό μετά το "χαστούκι" της 25ης Απριλίου και θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο να πάρουν εκδίκηση από την "Inter των φτωχών".

Τσιμπούρης: "Δεν είναι φόβητρο η Bullet"

Την πεποίθησή του ότι η Bullet δεν αποτελεί ομάδα-φόβητρο εξέφρασε σε συνομιλίες με τους συμπαίκτες του ο 19χρονος μέσος Δημήτρης Τσιμπούρης. Ο "Τσιμπούρ" θεωρεί πως μοναδικός αντίπαλος του Παναιγειρατικού στο τελευταίο ματς του ομίλου ήταν η τύχη η οποία δεν πήρε το μέρος των "μελανόλευκων". "Τίποτα δε χάθηκε, ρε παιδιά. Σιγά το φόβητρο. Αν βρισκόμαστε σε καλή μέρα θα κερδίζαμε με 5-1. Πάμε τώρα δυνατά να κάνουμε το 2-0 στις νίκες να τελειώνουμε. Όπου κι αν βρεθώ, ακόμη και στη Σχολή μου την ώρα του μαθήματος, σκέφτομαι τον Παναιγειρατικό. Πάμε για κούπα, μάγκες", είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του.

Ζαχαρίας και Φαίδων φτιάχνουν το κλίμα

Από τους λίγους που δεν απογοητεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό από την 0-1 επικράτηση της Bullet ήταν ο Ζαχαρίας Σαραντουλάκης κι ο Φαίδων Πατερομιχελάκης. Οι δύο Κρητικοί της ομάδας από την επομένη κιόλας της ήττας στο ντέρμπυ κάνουν μεγάλες προσπάθειες να φτιάξουν το κλίμα στα αποδυτήρια και να αφυπνίσουν τους συμπαίκτες τους με τονωτικά σχόλια και λόγια τους τόσο στο forum της "Μαύρης Αρμάδας" όσο και σε συνομιλίες με τους υπόλοιπους "μελανόλευκους". Ο "Ζάχα" κάνει λόγο για πολύ μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα ενώ ο "Fed" μιλάει για την πιο δεμένη παρέα σε όλους τους ομίλους του Ελαιώνα.

Χωρίς Μοτσάκο

Ο Δημήτρης Μοτσάκος θα απουσιάσει εκ νέου από αγώνα του Παναιγειρατικού. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας δέχεται... "βροχή" από υποχρεώσεις, μαθητικές και οικογενειακές, οι οποίες θέτουν απαγορευτικό στη συμμετοχή του "Μότσι" στους τελευταίους αγώνες του ΑΟΠ. Ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, τη διοίκηση και τον κόσμο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναί.

Δύσκολα ο Ανδρέας

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται πως είναι η περίπτωση συμμετοχής και του Ανδρέα Καραμπάση στο πολύ σημαντικό πρώτο αγώνα των play-off. Ο "Καραμπά" έχει μαθητικές υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να καλύψει ωστόσο θα κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει να παρεβρεθεί το Σάββατο στον Ελαιώνα κάτι το οποίο όμως φαντάζει απίθανο.