11 Σεπ 2008

Η αποστολή για τον αγώνα με το Πολεμικό Μουσείο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναιγειρατικού για το αυριανό φιλικό με την ομάδα του Πολεμικού Μουσείου. Οι "μελανόλευκοι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Φίλιππου Κρεκούκια, Άρη Μπούρα και Λουκά Λαζαρίδη, οι οποίοι επικαλέσθηκαν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αμφίβολη εξάλλου πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του Δημήτρη Κατσουρίνη, η παρουσία του οποίου στου Ρέντη θα κριθεί ίσως και την τελευταία στιγμή πριν τη σέντρα. Αντιθέτως, επανέρχονται στο ενεργό δυναμικό της Αρμάδας ο Θανάσης Θωμάς που επέστρεψε από την Κοζάνη. Επιπλέον, το "παρών" στο αυριανό ματς θα δώσουν και ο Φαίδων Πατερομιχελάκης που αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε καθώς και ο Δημήτρης Μοτσάκος.
Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που συνθέτουν την αποστολή του Παναιγειρατικού για το αυριανό παιχνίδι, που αποτελεί συγχρόνως κρίσιμο "τεστ" πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, είναι οι:
Διονύσης Μάντζος, Γιώργος Ντοάς, Ανδρέας Καραμπάσης, Ζαχαρίας Σαραντουλάκης, Δημήτρης Μοτσάκος, Γιάννης Λάμπρου, Πέτρος Κατσούρης, Χάρης Πλούμης, Νίκος Μουτάφης, Δημήτρης Μάντζος, Πέτρος Παπανικολάου, Θανάσης Θωμάς, Φαίδων Πατερομιχελάκης, Μάριος Μάντζος, (Δημήτρης Κατσουρίνης).