30 Αυγ 2008

Τριπλό μετεγγραφικό "χτύπημα"









Ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Αθήνας, ο Παναιγειρατικός προχωρά σε τριπλή μετεγγραφική ενίσχυση. Πιο συγκεκριμένα, ο ιστορικός σύλλογος της Αιγείρας ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Αριστείδη Μπούρα, Ζαχαρία Σαραντουλάκη και Γιάννη Λάμπρου, οι οποίοι υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια συνεργασίας με τους "μελανόλευκους".


Οι δύο πρώτοι ανήκαν την τελευταία αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Παρτουζάν ενώ ο τρίτος αντιμετώπισε τον Παναιγειρατικό ως αντίπαλος με τα χρώματα της Μικτής Νέου Ηρακλείου στις φιλικές αναμετρήσεις της περασμένης άνοιξης.


Ο 22χρονος Α. Μπούρας αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία ως τερματοφύλακας ενώ είναι βέβαιο πως θα αξιοποιηθεί και στην αμυντική γραμμή της Μαύρης Αρμάδας. Το αριστερό άκρο της άμυνας είναι η φυσική θέση του δυνατού και αθλητικού Ζ. Σαραντουλάκη (22 χρόνων), ο οποίος προορίζεται ως ο "αντι-Κατσούρης" του Παναιγειρατικού εν όψει της επικείμενης στρατιωτικής θητείας του τελευταίου. Ο Γ. Λάμπρου από την πλευρά του αποτελεί πολύτιμο "πολυεργαλείο" στο κέντρο του γηπέδου και κυρίως στη δεξιά τελική γραμμή. Το πάθος και η ταχύτητα είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του 18χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, όπως έδιεξε και στα πρόσφατα φιλικά με αντιπάλους τους "μελανόλευκους".