13 Αυγ 2008

Ήττα στο ντερμπι

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Παναιγειρατικός στο δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς κόντρα στον δευτεραθλητή Αίαντα. Η ομάδα του ΑΟΠ, παρουσία και του Προέδρου του κ. Παπαδόπουλου, χωρίς να πιάσει σε κανένα σημείο του αγώνα τα γνώριμα υψηλά επίπεδα της απόδοσής της, ηττήθηκε μοιραία από τους ενδυναμωμένους αντιπάλους της, με τα χρώματα των οποίων μάλιστα αγωνίστηκε και ο πρώην "μελανόλευκος" Γιώργος Κατσούρης, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αίαντα κυριολεκτικά με την έναρξη του αγώνα.
Αγωνιστικά, κανένας ποδοσφαιριστής του Παναιγειρατικού δεν διακρίθηκε από τη γενικότερη μετριότητα, ενώ το όμορφο γκολ του Ανδρέα Καραμπάση δεν στάθηκε αρκετό για να αντισταθμίσει τα δύο τέρματα που δέχτηκε ο Διονύσης Μάντζος μετά από λάθη της άμυνας και με αρκετή δόση ατυχίας. Στην αρχική σύνθεση των "μελανόλευκων" επανεμφανίσθηκε ο Πέτρος Κατσούρης, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Πλέον η υπόθεση "Πρωτάθλημα Αιγείρας" θα κριθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου ο Παναιγειρατικός θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκ νέου την ομάδα του Αίαντα.