28 Ιουλ 2008

Το γ' ημίχρονο του ντέρμπυ

Δηλώσεις των ποδοσφαιριστών

Γιώργος Ντοάς: "Βασική μας επιδίωξη τη φετινή σεζόν είναι ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο, να κάνουμε τους οπαδούς μας πραγματικά να χαίρονται αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ το Δημήτρη Μάντζο που μου έδωσε τη δυνατότητα λόγω της απουσίας του να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Είμαι χαρούμενος. Η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, δημιούργησε πολλές φάσεις. Θα έλεγα ότι τα έξι γκολ είναι λίγα μπροστά στις φάσεις που δημιουργήσαμε. Η αμυντική λειτουργία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν εκπληκτική, σβήσαμε τα ατού του αντιπάλου πλιν του Νουτέλα βέβαια ο οποίος απέδειξε ότι είναι καλός παίκτης αλλά η ομαδικές προσπάθειες του Αίαντα δε βγήκαν και αυτό είναι δείγμα της καλής μας άμυνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και θα ήθελα να καλωσορίσω στην παναιγειρατική οικογένεια το Δημήτρη Μοτσάκο ο οποίος απέδειξε ότι έχει μέσα του την παναιγειρατική ιδέα, το πάθος που χρειάζεται και φυσικά την ποδοσφαιρική παιδεία και τεχνική που χρειάζεται ένας παίκτης του Παναιγειρατικού. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας ο οποίος ήρθε εδώ πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος να βοηθήσει την ομάδα. Με τακτική νίκη του Παναιγειρατικού, ευχαριστώ το Δημήτρη Μάντζο".


Διονύσης Μάντζος: "Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα. Με την μπάλα κάτω έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κοντράρουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και ιδιαίτερα στον Νίκο ο οποίος ήταν μια ομάδα μόνος του πραγματικά και πιστεύω ότι αν δεν είχαν αυτόν τον παίκτη θα είχαμε νικήσει πιο άνετα και θα δοκιμάζαμε σχήματα σήμερα παρά θα παίζαμε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας που δείξανε πάθος. Ειλικρινά η μεταγραφή Μοτσάκου είναι από τις καλύτερες των τελευταίων εποχών, φάνηκε ότι το παιδί έχει τεράστιο πάθος και αυτό δεν έλειπε από τον Παναιγειρατικό απλά χρειαζόταν ανανέωση. Όσο για την άμυνα καθώς είμαι στο τέρμα και βλέπω όλο το γήπεδο θεωρώ πως χρειάζεται δουλειά ακόμη, θέλει έμφαση στο να δέσουμε τους παίκτες μεταξύ τους, να έχουν περισσότερο αντίληψη του χώρου και από κει και πέρα όλα θα πάνε καλά. Με το που φύγουν οι Γερμανοί δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα αλλά ο Παναιγειρατικός πιστεύω έχει τα απωθέματα ποδοσφαιριστών να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες".

Χάρης Πλούμης: "Ξεκινήσαμε ωραία, δυνατά. Συνεχίζουμε έτσι, περιμένουμε τον Πέτρο Παπανικολάου και τους υπόλοιπους παίκτες. Τα συγχαρητήρια στον Γιώργο Ντοά για το εξαιρετικό στήσιμο και την εκπληκτική του τακτική και το Δημήτρη Μοτσάκο αυτό το παλικάρι. Εκπληκτική απόδοση. Μας φοβούνται όλοι πλέον".

Αλέκος Μουκ: "Σήμερα πιστεύω πως παίξαμε πολύ καλά. Συγνώμμη στον Δημήτρη Μοτσάκο που δεν τον θεωρούσα καλό παίκτη αλλά τελικά έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ο Μάριος πέρυσι ήταν καλός ενώ φέτος είναι πάρα πολύ καλός αφού όλη τη χρονιά έπαιξε πολλά ματς και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί κι άλλο. Ο Πέτρος επίσης είχε καλή απόδοση όπως και ο Σάκης. Ο καλύτερος σήμερα πιστεύω ήταν ο Ντάνιελ. Ελπίζω να παίξουμε την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε".

Ντάνιελ Μουκ: "Τι να πω για το σημερινό ματς. Ήταν πολύ όμορφος αγώνας, κερδίσαμε έπειτα από πολύ καλή δουλειά. Όλοι έπαιξαν εξαιρετικά και ο Χάρης. Πολύ καλός ο Δημήτρης που τώρα είναι στον Παναιγειρατικό. Συγχαρητήρια σε όλους".

Ανδρέας Καραμπάσης: "Μπράβο στη ομάδα. Ο Μήτσος έπαιξε φοβερά. Τρομερό κοντρόλ ο Μάριος στο γκολ του. Ο Γιώργος Ντοάς ήξερε πως να στήσει την ομάδα και όλοι ανταποκριθήκαμε ανάλογα και τους παίξαμε πολύ καλά".

Μάριος Μάντζος: "Δείξαμε όλοι σήμερα φοβερό πάθος. Δε σταματήσαμε να κινούμαστε μέσα στο γήπεδο με και χωρίς την μπάλα. Θεωρώ πως η έννοια της εκδίκησης για το χαμένο Super Cup και το εξαιρετικό σύστημα του Γιώργου Ντοά ήταν τα δύο στοιχεία που μας έδωσαν αυτή τη πολύ μεγάλη νίκη αν και με απουσίες. Ευχαριστώ το Θεό για το γκολ που μου έδωσε αλλά κυρίως για την μεγάλη επικράτηση στο ντέρμπυ της πρώτης αγωνιστικής. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε εξίσου καλά θα πάρουμε και πάλι τον τίτλο".