27 Ιουλ 2008

Ξεκίνημα με το δεξί... (Παναί - Αίας 6-5)

Στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Παναιγειρατικός υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Ντοά ήταν συνεπέστατος στο ραντεβού του. Αντιμέτωπος με τον Αίαντα, η ομάδα του Παναιγειρατικού παίζοντας ουσιαστικό και σε μερικές περιπτώσεις θεαματικό ποδόσφαιρο επικράτησε σχετικά άνετα του αιώνιου αντιπάλου με 6-5.
Ο ΑΟΠ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Δημήτρη Μοτσάκο. Στη συνέχεια ο Αίας βρέθηκε μπροστά στο σκορ σε μια ανύποπτη φάση. Όμως πολύ γρήγορα και με φοβερό τσαμπουκά, οι παίκτες μας ανέτρεψαν το 0-1 μέσα σε τρία λεπτά με γκολ του Αλέκου Μουκ και του Δημήτρη Μοτσάκου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αίας ισοφαρίζει σε 2-2 αλλά όχι για πολύ καθώς από μια άψοχη σέντρα του Ανδρέα Καραμπάση, ο Δημήτρης Μοτσάκος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-2.
Το τέταρτο γκολ της ομάδας μας έμελε να είναι και το καλύτερο της 1ης αγωνιστικής καθώς από μια φανταστική μπαλιά του Μοτσάκου, η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του αμυντικού του Αίαντα και ο Μάριος Μάντζος με εξαιρετικό τακουνάκι κατεβάζει τη μπάλα και με δυνατό σουτ περνάει την μπάλα κάτω από τα πόδια του Πέτρου Πατρινού. 4-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το κανόνι του καραβιού του Παναιγειρατικού δε σταμάτησε να ρίχνει βροντερές κανονιές και με δύο ακόμη γκολ του καλυτερου παίκτη, Δημήτρη Μοτσάκου γράφτηκε το 6-2.
Στη συνέχεια οι παίκτες μας έκαναν συντήρηση δυνάμεων για τα επόμενα δύσκολα ματς του πρωταθλήματος και ο Αίας κατάφερε να μειώσει σε 6-5 που ήταν και το τελικό σκορ.
Οι προκλήσεις των αντιπάλων μας και ο... αέρας που είχαν πάρει από τη νίκη στο Super Cup του κόπηκαν. Ο Παναιγειρατικός πήρε μια σπουδαία νίκη την 1η αγωνιστική που τον φέρνει σε θέση οδηγού πολύ νωρίς.
Συνοπτικά, τα γκολ για τη Μαύρη Αρμάδα σημείωσαν οι Δημήτρης Μοτσάκος (4), Αλέκος Μουκ και Μάριος Μάντζος.