11 Απρ 2014

Για το κάτι παραπάνω..! (ΑΟΠ Vs Μπαρχελώνα)

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, θα έχει απόψε το βράδυ ο Παναιγειρατικός, που αντιμετωπίζει την περσινή πρωταθλήτρια Μπαρχελώνα στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οι μελανόλευκοι μπορεί να εξασφάλισαν από την προηγούμενη εβδομάδα το πλεονέκτημα για τα play off της διοργάνωσης και να πέτυχαν τον πρώτο στόχο της σεζόν, όμως δεν αρκούνται σε αυτό. Κόντρα στην φιλόδοξη Μπαρχελώνα, που προπορεύεται μόλις κατά έναν βαθμό, θα ψάξουν την νίκη για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ηθικό τους και γιατί όχι να κυνηγήσουν και το κάτι παραπάνω. Φυσικά, ο λόγος για την υπόθεση της 2η θέσης που στο ξεκίνημα της χρονιάς έμοιαζε σχεδόν με όνειρο θερινής νυκτός…! Αυτή όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους, καθώς η αιγυπτιακής προέλευσης ομάδα έχει και δύο επιπλέον αγώνες να δώσει και μόνο αδιάφορη αναμένεται να μην παραταχθεί σε αυτούς (διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για την πρωτιά του ομίλου).

Στο αιγειράτικο στρατόπεδο, πάντως, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τους το κάνει τόσο εύκολο, με τα κίνητρα για νίκη να είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και η κατάρριψη του ρεκόρ των λιγότερων ηττών της ομάδας σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος που ήταν έξι ως τώρα (στην φετινή πορεία μέχρι εδώ οι αχαιοί έχουν σημειώσει πέντε). Στο μυαλό όλων, είναι φυσιολογικό πλέον, να βρίσκονται οι νοκ-άουτ αναμετρήσεις των play off, ωστόσο ο αγώνας απέναντι στην ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει το repeat της κατάκτησης του τίτλου δεν μπορεί παρά να έχει ξεχωριστή σημασία. Όσον αφορά την αποστολή που θα κατεβάσουν οι αχαιοί δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα με πολλές παρουσίες παικτών να κρίνονται την τελευταία στιγμή.

ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ:

ΜΠΑΡΧΕΛΩΝΑ: ΘΕΣΗ: 2Η, ΑΓΩΝΕΣ: 17, ΝΙΚΕΣ: 12, ΙΣ/ΛΙΕΣ: 3, ΗΤΤΕΣ: 2, ΤΕΡΜΑΤΑ: 93-46 (+47)

Προϊστορία: 29/11/2013: Παναιγειρατικός-Μπαρχελώνα 2-4 (Σκόρερς: Μοτσάκος, Σαραντουλάκης)


Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιγειρατικό και την Μπαρχελώνα είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 11/4 και ώρα 22:00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.