20 Σεπ 2013

Ήττα στο δεύτερο τεστ των "Αχαιών"

 
Την ήττα γνώρισε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στο γήπεδο 4 στον Ελαιώνα γνώρισε ο Παναιγειρατικός με σκορ 4-1 από την Παρτουζάν. Οι μελανόλευκοι δε κατάφεραν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι και λόγω της ανετοιμότητας της εποχής και εξαιτίας των μαζικών αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του αγώνα. 
 Το ματς ξεκίνησαν οι: Διον. Μάντζος, Φουσέκης, Ντοάς, Φιριππής, Τσιμπούρης, Αλεξόπουλός, Πάτσης και Μοτσάκος. Το ματς στα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένο με εκατέρωθεν φάσεις και στις δύο εστίες, με τους αντίπαλους παίκτες όμως να ανοίγουν το σκορ σε αντεπίθεση τους. Ο Παναιγειρατικός όμως είχε την απάντηση του με τον Τσιμπούρη να εκτελεί με κεφαλιά και ισοφαρίζει σε 1-1
 Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ο Τριβιζάς αντί του Διον. Μάντζου ωστόσο ο Παναιγειρατικός λόφω των συνεχών αλλαγών δε βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι, Παρ'όλα αυτά δημιούργησε ευκαιρίες και αν ήταν πιο απλός στο παιχνίδι του σίγουρα θα είχε πετύχει περισσότερα τέρματα. Οι ανίπαλοι σε 3 φάσεις στο β' ημίχρονο πέτυχαν ισάριθμα τέρματα με το σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά.
 Πέραν των ονομάτων που αναφέρθηκαν στην αρχική 8αδα, στο χτεσινό φιλικό αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριβιζάς, Μ. Μάντζος, Κατσούρης, Θωμάς, Κρεκούκιας και Μητρούσης.
 Τη φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν οι: Π. Παπανικολάου, Μ. Παπαντωνάκης, η πρώην πρόεδρος Τ. Μπουρίκα καθώς και η φίλη της ομάδας και σύντροφος του ποδοσφαιριστή Ντοά, Ιωάννα Βίντο.
 Το επόμενο φιλικό προετοιμασίας του Παναιγειρατικόυ θα διεξαχθεί εντός της επόμενης βδομάδας, για την αναγγελία του οποίου θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.