11 Σεπ 2013

Θετικό το πρώτο δείγμα


Έναν παλιό του γνώριμο αντιμετώπισε ο Παναιγειρατικός στο πρώτο του φιλικό για τη νέα χρονιά, και δεν ήταν άλλος από την ομάδα του Πήγασου, τους οποίους αντιμετώπισε  ο ΑΟΠ την περασμένη χρονιά.  Με όρεξη και διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, οι Αιγειράτες επικράτησαν με 7-1, σε ένα ματς, στο οποίο φυσικά το σκορ δεν έχει καμία απολύτως σημασία.
Σκόρερς για τον Παναιγειρατικό ήταν οι Ντοάς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο (έστω και ανεπίσημο) γκολ της νέας περιόδου και οι Μοτσάκος με 4, Θωμάς και Τσιμπούρης.
Το μόνο που κρατάει ο προπονητικό δίδυμο του Παναιγειρατικού, θα μπορούσε να ήταν η διάθεση και η απόδοση (δεδομένης της εποχής) καθως και οι μεγάλες επιστροφές του θρυλικού τερματοφύλακα της ομάδας Διονύση Μάντζου, καθώς και των Μοτσάκου και Φιριππή. Αγωνίστηκαν οι : Διονύσης Μάντζος, Τριβιζάς, Φουσέκης, Ντοάς, Φιριππής, Πάτσης, Τσιμπούρης, Θωμάς, Μοτσάκος, Κρεκούκιας, Κατσούρης, Μ. Μάντζος, Πατερομιχελάκης και Μουτάφης.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν οι Παπανικολάου, από πλευράς διοίκησης, η πρώην πρόεδρος Τ. Μπουρίκα, καθώς και η φίλη και σύντροφος του Γ. Ντοά, Ιωάννα Βίντο.
Επόμενο φιλικό για τον Παναιγειρατικό, θα διεξαχθεί εντός της ερχόμενης βδομάδας, για το οποίο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.