13 Ιουν 2013

Πνίγηκε στη βροχή και πικρό αντίο..

   Με μια κατωτέρων των περιστάσεων εμφάνιση, αποχαιρέτησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Παναιγειρατικός, καθώς ηττήθηκε στη  χτεσινή βροχερή βραδιά με 7-3 από τους Αχαιούς (είχαν το πλεονέκτημα στη σειρά) στη προημιτελική φάση του πρωταθλήματος.
   Οι αντίπαλοι σαφώς ανώτεροι εντός του γηπέδου δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους μελανόλευκους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς, παρότι προηγήθηκαν νωρίς στον αγώνα με σκόρερ τον Μητρούση. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία και η κακή βραδιά παικτών-κλειδιά της ομάδας έφεραν τον μοιραίο αποκλεισμό, συνεχίζοντας τη κακή παράδοση του ΑΟΠ, να μην ανατρέπει το πλεονέκτημα του αντιπάλου όπως συνέβη το 2009 και το 2011.
  Μετά το γκολ του Μητρούση, ήρθε η απότομη προσγείωση με τους Αιγειράτες να δέχονται 5 γκολ στη σειρά και τον Ατματζίδη να διαμορφώνει το 5-2 με μακρινό πλάγιο σουτ, σκορ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναιγειρατικού μπήκαν με διάθεση, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά μια αντεπίθεση των αντιπάλων έφερε το 6-2 και κάπου εδώ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Τελικώς το σκορ έκλεισε στο 7-3, με τον Φαίδωνα Πατερομιχελάκη να διαμορφώνει με κοντινό πλασέ στη τελευταία φάση το τελικό σκορ.
  Για την ιστορία αγωνίστηκαν στο τελευταίο ματς οι: Τριβιζάς, Φουσέκης, Ντοάς, Πάτσης, Τσιμπούρης, Κρεκούκιας, Ατματζίδης, Μητρούσης.
  Την τελευταία για φέτος μάχη του Παναιγειρατικού παρακολούθησαν από κοντά ο Αιγειράτης Νίκος Μουτάφης, και η καλή φίλη της ομάδας και σύντροφος του Γ. Ντοά, Ιωάννα Βίντο.