10 Ιουν 2013

Να σπάσει το πλεονέκτημα και τη γκίνια του ο Παναιγειρατικός..


 Στη μάχη των play-off ρίχνεται ο Παναιγειρατικός, ο οποίος τη προσεχή Τετάρτη καλείται να αντιμετωπίσει τους Αχαιούς, με μειονέκτημα όμως μιας νίκης. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιγειρατικός οφείλει να κερδίσει δύο φορές για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο μονομάχοι ξαναβρέθηκαν αντιμέτωποι στον γ΄ γύρο του πρωταθλήματος (στον οποίο ο ΑΟΠ είχε τη καλύτερη συγκομιδή βαθμών και μάλιστα αήττητος) με τους μελανόλευκους  της Αιγείρας να επικρατούν με 4-3, γεγονός που θα πρέπει να τονώνει με αυτοπεποίθηση τους Αιγειράτες ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης. Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα μεταβεί στου Ρέντη καθώς οι άνθρωποι του Παναιγειρατικού έθεσαν αίτημα στη διοργανώτρια αρχή να μετατεθεί για αργότερα το παιχνίδι, ωστόσο δε το δέχτηκαν οι Αχαιοί, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διεξαχθεί τη Τετάρτη 12/6 και ώρα 22,00 στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα.

Ο Παναιγειρατικός επιδιώκει επιπρόσθετα να σπάσει και τη γκίνια του, καθώς σε άλλες δύο περιπτώσεις που βρέθηκε σε προημιτελικά με μειονέκτημα δε κατάφερε να σπάσει το ντεσαβαντάζ του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η πρώτη ήταν το 2009 με αντίπαλο τη Bullet NL, και η δεύτερη ήταν το 2011 με αντίπαλο τη Χιονάτη.