27 Νοε 2007

Επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. Παναιγειρατικού για το θέμα των αδελφών Μάντζου

Ο ΑΟ Παναιγειρατικός θεώρησε άμεσο και αναγκαίο να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση με αφορμή το πολύπλευρο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τα τρία αδέρφια Μάντζου και το κομμάτι μίας εκ των ανακοινώσεων της Θύρας 10, μέσα από την οποία οι οργανωμένοι στέκονται κατηγορηματικά κατά της διοίκησης του πιο ιστορικού συλλόγου της Αιγείρας.
Δεν έχουν περάσει πάρα πολλοί μήνες από το τελευταίο σφύριγμα στον τελικό μεταξύ Παναιγειρατικού και Αίαντα στις 15 Αυγούστου, που βρήκε τον ΑΟΠ νικητή και τον έστεψε και πάλι πρωταθλητή Αιγείρας, και τα στόματα που σπάνια βγάζουν μια λέξη αληθινή, αυτά των δημοσιογράφων, άρχισαν να μιλούν με τα χειρότερα λόγια για παίκτες του Παναιγειρατικού. Θυμόμαστε, πρόσφατα, τα όσα είχαν ειπωθεί για το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Πέτρο Κατσούρη και για δήθεν νυκτοπερπατήματα, όπως και παλαιότερα στην περίπτωση του Γιώργου Ντοά. Φέτος, θύματα του Τύπου έπεσαν τα αδέρφια Μάντζου. Τα αιγειράτικα (και όχι μόνο) Μ.Μ.Ε., με"σημαιοφόρο" τον έντυπο Τύπο, έβγαλαν στο προσκήνιο σκάνδαλα και γεγονότα που υπήρχαν μόνο στο μυαλό ορισμένων οι οποίοι θεώρησαν αναγκαίο να παραπλανήσουν και τον υπόλοιπο αγνό, φίλαθλο κόσμο της Αιγιαλείας. Όλοι γνωρίζουν τι ειπώθηκε, ακούστηκε και γράφτηκε και βγήκε προς τα έξω. Πράγματα αισχρά, πράγματα χυδαία που δεν αρμόζουν σε μια ομάδα όπως αυτή της Μαύρης Αρμάδας και σε ποδοσφαιριστές όπως αυτοί που την απαρτίζουν. Ο ΑΟ Παναιγειρατικός αισθάνεται τη βαθιά υποχρέωση να πάρει θέση στο θέμα και να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ τους συγκεκριμένους ανθρώπους του Τύπου, τις εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς που τόλμησαν να διαδώσουν πολύ άσχημα πράγματα για τους Δημήτρη, Διονύση και Μάριο Μάντζο και ζητά να υπάρχουν, άμεσα, συνέπειες για αυτούς.
Τα τρία αδέρφια έχουν δείξει ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και βοηθούν όλο και περισσότερο κάθε χρόνο τον Παναιγειρατικό και είναι τρεις πολύτιμοι λίθοι για τον σύλλογο. Ο αρχηγός Δημήτρης Μάντζος, ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιρικός αστέρας της Αχαΐας, ο φύλακας-άγγελος, Διονύσης Μάντζος και η μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον, Μάριος Μάντζος δεν είναι μόνο εξαιρετικοί στα ποδοσφαιρικά τους καθήκοντα, αλλά είναι και παιδιά με ήθος, με πολύ καλό χαρακτήρα, που δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να πράξουν κάτι από όσα δημοσίευσε ο Τύπος. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Το θέμα των Μάντζων έκλεισε. Όμως, σε αυτήν την ανακοίνωση θα προσπαθήσει ο ΑΟ Παναιγειρατικός να αναλύσει και μια άλλη πτυχή του θέματος.
Πριν από χρονικό διάστημα δύο ημερών, ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Παναιγειρατικού, η Θύρα 10, εξέδωσε ενωτική ανακοίνωση που αποσκοπούσε στη λήξη της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε μεταξύ της Θύρας και των αδερφών Μάντζων με αφορμή τα δημοσιεύματα του Τύπου. Και, όντως, έπραξέ πολύ ορθά. Αλλά, η ανακοίνωση οεριείχε σε μια μικρή παράγραφο, μία κατηγορία των οργανωμένων εις βάρος της διοίκησης του συλλόγου. Και απαιτούμε, κύριοι της Θύρας 10, όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη έκδοση ανακοίνωσης εκ μέρους σας για να μας θέσετε με ακρίβεια και με σοβαρότητα τα παράπονα που έχετε από τη διοίκηση της ομάδας που όλοι αγαπάμε, διαφορετικά δε θα μπορέσουμε να πάρουμε θέση, με αποτέλεσμα το ζήτημα να μην προχωρήσει και να μη λυθεί. Ο ΑΟ Παναιγειρατικός δεν θα ήθελε, σε καμία περίπτωση, να κυρήξει "πόλεμο" έναντι της Θύρας 10 καθώς τιμά την προσφορά της σε κάθε αγώνα του Παναιγειρατικού, απλώς καλεί τους οργανωμένους να λύσουν την κόντρα με τον πλέον ειρηνικό τρόπο, το διάλογο.


Με τιμή,
το Δ.Σ. του Α.Ο. Παναιγειρατικού



Αιγείρα, 27/11/2007