18 Νοε 2007

Δημήτρης και Μάριος Μάντζος τίμησαν την Εθνική


Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας βρέθηκαν χθες οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού, Δημήτρης και Μάριος Μάντζος για να παρακολουθήσουν την επιβλητική νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Μάλτας με 5-0. Οι δύο παίκτες μας δήλωσαν μετά τη λήξη της συνάντησης τα εξής:


Δημήτρης Μάντζος: "Ηταν μια πολύ εύκολη νίκη για την Εθνική που θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ευρεία αν είχαμε λίγη παραπάνω αποτελεσματικότητα. Πραγματικά, όμως, ό,τι κι αν γινόταν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, τα παιδιά αυτά αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο που κατάφεραν όχι μόνο να κάνουν, αλλά και να διατηρήσουν την Εθνική μεγάλη και ακόμη πιο ξακουστή. Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δεν το κρύβουμε. Και να θέλουμε να το κρύψουμε αυτό δεν είναι εφικτό καθώς το μαρτυρούν οι αριθμοί. Πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008 στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας θα παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα".


Μάριος Μάντζος: "Είναι μία από τις λίγες φορές που παρεβρίσκομαι σε αγώνα της Εθνικής Ομάδας. Αισθάνομαι, πραγματικά, πολύ περήφανος που ο Θεός διάλεξε να γεννηθώ Έλληνας και ακόμη περισσότερο περήφανο με κάνουν αυτά τα παιδιά που φορούν το εθνόσημο στο στήθος και είναι ικανοί ακόμη και να ματώσουν για την ομάδα. Η σημερινή νίκη κάθε άλλο παρά αναμενόμενη δεν ήταν. Το θέμα ήταν το πόσα γκολ θα πετύχουμε και τελικά σταματήσαμε στα 5 αν και νομίζω ότι μπρούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον δύο ακόμη. Να εκφράσω επίσης την τεράστια χαρά που πήρα καθώς είδα από κοντά τον αγαπημένο μου παίκτη, τον Άγγελο Μπασινά, να πετυχαίνει γκολ. Τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην κλήρωση των ομίλων αν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο".