9 Νοε 2007

ΔΥΝΑΜΙΣ, επίσημο Αθλητικό Ποτό της ΠΑΕ Παναιγειρατικός


Η ΠΑΕ Παναιγειρατικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Αθλητικό Ποτό ΔΥΝΑΜΙΣ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2009. Το ΔΥΝΑΜΙΣ είναι το έκτο brand που συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΠΑΕ Παναιγειρατικός 2008.

Η ενεργή συμμετοχή του ΔΥΝΑΜΙΣ στο χώρο του αιγειράτικου ποδοσφαίρου, στηρίζοντας την ιστορική ομάδα του Παναιγειρατικού, επιβεβαιώνει τη δέσμευση του να βρίσκεται κοντά στους αθλητές, συμβάλλοντας στην πορεία του ελληνικού αθλητισμού προς την κορυφή.

Στόχος της συνεργασίας, ως το Επίσημο Αθλητικό Ποτό της Ομάδας, είναι η υψηλού επιπέδου παροχή προϊόντων και ενημέρωση των αθλητών και της τεχνικής ηγεσίας της Ομάδας για τις εξελίξεις στον τομέα των αθλητικών ποτών.

«Η ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας του ΔΥΝΑΜΙΣ με την ΠΑΕ Παναιγειρατικός στοχεύει στη συνέχεια και επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας της προηγούμενης περιόδου. Παράλληλα, αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την κοινή επιδίωξη για τη διατήρηση της κορυφαίας θέσης που κατέχουν και οι δυο πλευρές στο τομέα τους, κατακτώντας ακόμα υψηλότερους στόχους στο μέλλον. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, το γεγονός ότι μια από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου, η ΠΑΕ Παναιγειρατικός επιλέγει για την καλύτερη δυνατή απόδοση των αθλητών της, το ΔΥΝΑΜΙΣ» δήλωσε η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, Brand Manager του ΔΥΝΑΜΙΣ.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΠΑΕ Παναιγειρατικός, Γεωργία Μπουρίκα, αναφερόμενη στη νέα συμφωνία επισήμανε: «Η συμμετοχή του ΔΥΝΑΜΙΣ στο Χορηγικό Πρόγραμμά μας, του κορυφαίου αθλητικού ποτού της Αχαΐας, δείχνει την αποδοτικότητα και την αξία του προγράμματος μάρκετινγκ του Παναιγειρατικού».