22 Ιουλ 2007

Μάριος Μάντζος: "Ενα και να καίει"


Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Αχαΐας ο 14χρονος άσος της ομάδας του Παναιγειρατικού, Μάριος Μάντζος μίλησε για τους στόχους που έχει βάλει και θέλει να πετύχει όσο τίποτα άλλο το φετινό καλοκαίρι.

"Οι στόχοι μου για το φετινό καλοκαίρι ταυτίζονται, πάνω-κάτω, με τους στόχους του Παναιγειρατικού δηλαδή μόνο νίκες και κατάκτηση πρωταθλήματος. Αλλά ένας από τους μεγαλύτερους μου πόθους είναι να πετύχω το πιο καθοριστικό γκολ στο ντέρμπι με τον Αίαντα. Θέλω πολύ να δω την μπάλα να φεύγει από τα πόδια μου και να καταλήγει στα δίχτυα του Πέτρου Πατρινού".



"Πιστεύω, ότι η κατάκτηση της 1ης θέσης είναι στο χέρι μας και ότι τα κλειδιά για να ανοίξουμε την κερκόπορτα της επιτυχίας θα είναι το καλό ξεκίνημα στην πρεμιέρα και στα play-off. Θεωρώ, επίσης, ότι τα ματς με τις, λεγόμενες, μικρομεσαίες ομάδες θα κρίνουν τα πάντα. Περισσότερα από το ντέρμπυ με τον Αίαντα. Αλλά είναι λίγο νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις".



"Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους της Μαύρης Αρμάδας είναι η υπόσχεση, εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, ότι θα δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων μας και σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν θα τα παρατήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε και πάλι χαρούμενους".