16 Ιουλ 2007

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΗ


Σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου, η Συνεντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Παναιγειρατικός Χρήστου Κατσούρη. Ο κ. Κατσούρης μίλησε κυρίως για την προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα που αρχίζει σε περίπου 15 μέρες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της επέκτασης του "San Christo".


"Η ομάδα εδώ και 10 μήνες έχει δουλέψει πολύ σκληρά και ασταμάτητα. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν μεγάλη θέληση γι' αυτόν τον τίτλο και τον θέλουν πάνω από όλα για τον κόσμο που τους αγαπάει και τους στηρίζει εδώ και τόσα χρόνια και αυξάνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Θέλουμε να παρουσιαστεί η ομάδα μας με την ίδια και, γιατί όχι, καλύτερη απόδοση από πέρυσι. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά και θα είναι εντελώς διαφορετικές από την περσινή αγωνιστική περίοδο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν πρόκειται να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Όλους τους κοιτάμε στα μάτια και κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τους κερδίσουμε. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Ευτυχώς, δεν έχουμε αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουμε βάσει του προγράμματος που έχουμε βάλει. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στην παρούσα φάση στους οπαδούς του Παναιγειρατικού είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα δίνουν σε κάθε αγώνα το 100% των δυνατοτήτων τους για να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει. Και ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα".


"Τώρα, όσον αφορά το θέμα της δημιουργίας δεύτερου διαζώματος στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγείρας, πάνω απο τις Θύρες 10-11, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο στις συζητήσεις μας με τον Δήμο Αιγείρας και ελπίζουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο να έχουμε συμφωνήσει και υπογράψει, έτσι ώστε να αρχίσουν το φθινόπωρο με γοργούς ρυθμούς οι κατασκευές. Εκτιμάται, ότι τα καθίσματα θα αυξηθούν περίπου στα 14.000".