22 Φεβ 2008

Οι Δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μας για τον αυριανό αγώνα

Δημήτρης Μάντζος: "Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε για άλλη μία φορά ποιός είναι το αφεντικό της Αιγείρας. Είναι καλύτερο για μας το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται στην Αθήνα. Έχουμε πολύ κόσμο εδώ που αγαπά την ομάδα και θα είναι και αύριο κοντά μας στη Ριζούπολη. Όλοι μαζί οι παίκτες του Παναιγειρατικού δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Η παρέα ξαναενώνεται μες στο χειμώνα και ελπίζω οι αυριανοί αντίπαλοι να έχουν προετοιμαστεί για τα χειρότερα..."

Διονύσης Μάντζος: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα κατέβουμε πλήρεις. Σίγουρα, σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Πιστεύω στην αξία του ΑΟΠ και θα αποδείξουμε για άλλη μία φορά πως είμαστε η καλύτερη ομάδα της Αιγείρας".

Γιώργος Ντοάς: "Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο, δεν σας κρύβω όμως ότι το περιμένουμε με αγωνία. Πιστεύω στη νίκη και στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Θα κριθούμε στο γήπεδο".

Φίλιππος Κρεκούκιας: "Έχουμε σημαντικό ματς αύριο. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε κάτι το οποίο επιβάλλει η παράδοση. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο".

Πέτρος Παπανικολάου: "Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα. Είμαστε καλύτεροι από τον Αίαντα όπως και να 'χει. Στο αυριανό παιχνίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο το γόητρο και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Ανδρέας Καραμπάσης: "Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Δεν νομίζω πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για τον ΑΟΠ. Θα τους "φάμε"..."

Μάριος Μάντζος: "Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και μόνο. Εμείς μιλάμε στο γήπεδο και πιστεύω αν είμαστε ο αληθινός Παναιγειρατικός θα νικήσουμε".