3 Φεβ 2008

Κυκλοφόρησε το επίσημο περιοδικό του Α.Ο.Π "Μαύρη Αρμάδα"

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του επίσημου περιοδικού του Παναιγειρατικού μας "Μαύρη Αρμάδα", με εκτενή αφιερώματα στην αγαπημένη μας ομάδα και φυσικά πλήθος συνεντεύξεων επιφανών οπαδών του Α.Ο.Π.! Ανάμεσά τους και ο διοικητικός ηγέτης των "μελανόλευκων", Γιάννης Στέλιος Παπαδόπουλος, ο οποίος μέσα από μία μίνι συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάκη Σούκα, δίνει το στίγμα της δικής του αντίληψης για τον Παναιγειρατικό της νέας εποχής. Αναλυτικά:

  • Κύριε Πρόεδρε, ποιο είναι το όραμά σας για τον Α.Ο.Π.; Ποιο είναι το περιεχόμενο και η ουσία της "νέας εποχής" που ευαγγελίζεστε;

Στόχος μου είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα συνδυάζει ταλέντο,εμπειρία και ποιότητα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μετεγγραφές νέων και ταλαντούχων παιδιών τα οποία, σε συνεργασία με τους παλιούς του Α.Ο.Π., θα οδηγήσουν το σύλλογο σε νέα πρωταθλήματα και νέες διακρίσεις. Το μέλλον είναι η νέα γενιά και πιστεύω ότι η συνεργασία τους με τη γενιά του ΄96, τους γεννημένους πρωταθλητές, θα οδηγήσει στο σχηματισμό μίας ανίκητης αρμάδας που θα ξεπεράσει τα όρια της Αιγειάλειας . Παράλληλα η νέα διοίκηση, που αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι και όρεξη για δουλειά, σχεδιάζει και υλοποιεί μία σειρά από εξωαγωνιστικές πρωτοβουλίες που θα σηματοδοτήσουν και το άνοιγμα του Παναιγειρατικού στον λαό του αλλά και το ευρύτερο ποδοσφαιρικό κοινό. Και τα δύο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

  • Ποιoς είναι ο στόχος για τη νέα χρονιά;

Είναι σαφές ότι οι προσθήκες Καραμπάση και Παπαϊωάννου αναβαθμίζουν το ήδη άριστο έμψυχο υλικό με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα του 2008 να εξαρτηθεί και πάλι από τα δικά μας κέφια. Το μόνο που μένει να μάθουμε, εφόσον δεν αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών και οι παίκτες αποδώσουν τα αναμενώμενα, είναι το αν θα βρεθεί κάποιος να μας κερδίσει.

  • Μεγάλος στόχος για μια μεγάλη ομάδα. Είστε ικανοποιημένος από την πορεία των έργων στο San Christo;

Τα έργα είναι, σχεδόν, έτοιμα. Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι το καλοκαίρι οι φίλαθλοί μας θα δουν και θα απολαύσουν ένα ανακαινισμένο San Christo έτοιμο να γνωρίσει νέες δεκαετίες δόξας του Α.Ο.Π. Φυσικά, ευχαριστούμε τόσο τη δημοτική αρχή όσο και το Υφυπουργείο Αθλητισμού που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια.

  • Ποια είναι η άποψή σας για το Χρήστο Κατσούρη;

Τεράστιο κεφάλαιο στα διοικητικά του Παναιγειρατικού με τεράστια προσφορά στην ομάδα και το τοπικό ποδόσφαιρο. Έθεσε ψηλά τον πήχη. Τον σέβομαι και τον τιμώ απεριόριστα, όπως και όλη η παναιγειρατική οικογένεια. Άλλωστε η θέση του επιτίμου προέδρου είναι μία απόδειξη για του λόγου το αληθές.

  • Και κάτι τελευταίο: Άμυνα ή επίθεση;

Η επιτυχία ενός σύχρονου ποδοσφαιρικού συνόλου έγκειται στον έξυπνο συνδυασμό αυτών των δύο θεμελιωδών στοιχείων. Παρ’ολα αυτά, προτιμώ μία νίκη με σκορ 5-0 παρά με 10-9...