1 Δεκ 2007

Η Συνέντευξη Τύπου του Χρήστου Κατσούρη



Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Τύπου του Γυμνασίου, η πρώτη Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Α.Ο. Παναιγειρατικού, Χρήστου Κατσούρη. Ο "καπετάνιος" της Αρμάδας μίλησε για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, για τη μεταγγραφή του Γιάννη Παπαϊωάννου, για τα έργα στο Δημοτικό, ενώ απέδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που χάρισαν στον Παναιγειρατικό τον τίτλο του 2007.


"Ο Παναιγειρατικός μας είναι πολύ ισχυρός και θέλουμε να τον βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τον Αύγουστο του 2008 πανέτοιμο να ξανακατακτήσει την κορυφή της Αιγείρας. Η ομάδα αναχωρεί σήμερα για τη Ζαρούχλα όπου θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας. Έχουμε ελέγχξει τις υλικές υποδομές εκεί και θεωρούμε πως οι συνθήκες θα είναι ιδανικές και δεν θα υπάρξουν απρόοπτα. Έχουμε κλείσει δυνατά φιλικά και περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας στο γήπεδο"

"Ο Γιάννης Παπαϊωάννου είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης κλάσης. Ο Χάρης Πλούμης ήταν αυτός που ουσιαστικά έφερε στον Παναιγειρατικό αυτόν τον παίκτη καθώς ήρθε και μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη και με προέτρεψε να τον αγοράσω. Και από ό,τι φαίνεται αυτό ήταν και το πιο σωστό. Σίγουρα, περιμένουμε πάρα πολλά από τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Νέων αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να τον γεμίζει με άγχος και πίεση".


"Τα έργα στο Δημοτικό πηγαίνουν κατ' ευχήν. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο καθώς καθημερινά οι εργάτες βρίσκονται στο χώρο του γηπέδου του Παναί και δουλεύουν για να προστεθεί ένα ακόμη διάζωμα. Πιστεύω ότι μέχρι το Φεβρουάριο 2008 το Δημοτικό μας θα είναι πανέτοιμο".

"Η ομάδα φέτος ήταν εξαιρετική. Αντιμετωπίσαμε πολλά εμπόδια αλλά οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν σωστά στις απαιτήσεις της φετινής Super League και διατηρήθηκαν εκεί που τους αξίζει, στην κορυφή της Αιγείρας. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναιγειρατικού και να ευχαριστήσω όλους όσους έβαλαν έστω ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που κάναμε φέτος. Πραγματικά, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους".

Στη Συνέντευξη Τύπου πήρε μέρος και ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Παναιγειρατικού, Γιάννης Στέλιος Παπαδόπουλος ο οποίος δήλωσε τα εξής:
"Ο αυτοκράτορας της Αιγειαλείας, όπως ονομάζεται ο ΑΟΠ από τον τοπικό Τύπο, δεν εφησυχάζει. Η διοίκηση συνεχίζει την ενίσχυση του αρίστου υπάρχοντος έμψυχου υλικού με νέες ποιοτικές μετεγγραφές παικτών. Τόσο ο πρόεδρος όσο κι εγώ, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Συνεπώς, και το 2008 η απόδοση των παικτών μας θα είναι το μοναδικό κριτήριο για το ποιός θα κατακτήσει τον τίτλο. Μας κατηγορούν ότι έχουμε δημιουργήσει πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων αλλά τί να γίνει; Όποιος μπορεί, ας ακολουθήσει. Όποιος όχι, καλύτερα να κοιτάξει την αναβάθμιση της δικής του ομάδας".

"Η διοίκηση έχει έρθει σε επαφή τόσο με το Δήμαρχο όσο και με υψηλόβαθμα στελέχη του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Μας έχουν διαβεβαιώσει ότι όλα θα είναι έτοιμα στις αρχές του νέου έτους. Προσωπικά, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και το ανανεωμένο Δημοτικό θα αντιπροσωπεύει τόσο το μεγαλείο της ομάδας όσο και τη δίψα του φίλαθλου κοινού της Αιγείρας για ποιοτικό ποδοσφαιρικό θέαμα''.


Ο αντιπρόεδρος μίλησε και για το θέμα των καρτών μελών, ενώ ερωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον πρόεδρο.

"Δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από την μεγαλειώδη αποδοχή εκ μέρους των φιλάθλων μας της νέας αυτής προσπάθειας. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ιδέα σε τέτοιο βαθμό που ούτε εμείς περιμέναμε".

"Η συνεργασία με τον πρόεδρο είναι άψογη. Ο κ. Κατσούρης αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο του Παναιγειρατικού και να είστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια για την περαιτέρω ισχυροποίηση του Παναιγειρατικού, κάτι που συνεπάγεται με την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου της περιοχής".