21 Δεκ 2014

Νίκη βάλσαμο για τον Παναιγειρατικό

 
Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το ματς των Αχαιών με τους Fatality το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο 4 του Ελαιώνα καθώς το δραματικό γκολ του αρχηγού Κώστα Πάτση με φάουλ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ματς διαμόρφωσε το τελικό 7-6, δίνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη κούρσα του πρωταθλήματος.
  Για άλλη μια φορά το σημειωματάριο των απουσιών ήταν γεμάτο καθώς από την αναμέτρηση απουσίαζαν οι Τριβιζάς, Σιώρος, Λαμψίδης, Μοτσάκος, Μυλωνάς και Μάριος Μάντζος. Επομένως τον αγώνα ξεκίνησαν οι Ντοάς κάτω από τα δοκάρια, Πάτσης Φουσέκης και Τόλιας στην άμυνα με τους Κρεκούκια, Βασίλη Ντέγκα και Νίκο Σαραντίδη στο χώρο του κέντρου και τον Πατερομιχελάκη στη κορυφή της επίθεσης. Πίεση ψηλά ήταν το αρχικό πλάνο των μελανόλευκων ωστόσο κόστισε καθώς οι αντίπαλοι άνοιξαν το σκορ με τον Κρεκούκια να ισοφαρίζει άμεσα. Η χαρά των Αχαιών κράτησε λίγο με τους Fatality να ξαναπαίρνουν το προβάδισμα και τον Βασίλη Ντέγκα να ισοφαρίζει εκ νέου με σουτ έξω από τη περιοχή. Ωστόσο η κακή συνεννόηση του Ντοά με τον Φουσέκη έδωσε ένα αστείο γκολ στον αντίπαλο, ενώ το σκορ του ημιχρόνου έκλεισε ο Πάτσης με πέναλντι ύστερα από χέρι αντίαπλου αμυντικού.
  Στο δεύτερο ημίχρονο οι μελανόλευκοι, μετά το 4-3 που διαμόρφώθηκε, πέτυχαν 3 τέρματα με τους Πατερομιχελάκη, Ντέγκα και Σαραντίδη με πέναλντι. Το ματς φαινόταν να είχε γείρει προς το μελανόλευκο στρατόπεδο ένα γκολ με φάουλ αφού άνοιξε το τείχος διαμόρφωσε το 6-5 και αμέσως μετά τη σέντρα 7 λεπτά πριν τη λήξη με μακρνό σουτ ύστερα από λάθος  στην επαναφορά, έφεραν το ματς στα ίσα. Ωστόσο, εκεί βρέθηκε ο Πάτσης που με φάουλ στο χώρο του κέντρου και τραγική έξοδο του αντίπαλου πορτιέρο, 2 λεπτά πριν τη λήξη, έλυσε το γόρδιο δεσμό και ως ένα από μηχανής θεός διαμόρφωσε ο τελικό 7-6.
  Στον πάγκο βρέθηκε ο Πέτρος Παπανικολάου, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησαν δια ζώσης, ο Χάρης Πλούμης και η σύντροφος του Γιώργου Ντοά, Ιωάννα Βίντο.
  Η χρονιά έκλεισε θετικά για το 2014, ωστόσο προβληματισμός πρέπει να επικρατήσει στις τάξεις του Παναιγειρατικου για τις συνεχιζόμενες απουσίες που εμφανίζονται στη χρονιά. Οι Αχαιοί καλούνται αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσουν το ρόστερ τους και με σκληρή δουλειά να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα και παρουσία μέσα στο 2015.