7 Σεπ 2012

Επίσημη "πρώτη" με ειδήσεις!

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με πολλή διάθεση για ποδόσφαιρο αλλά και άφθονο γέλιο πραγματοποιήθηκε χθες βάδυ η επίσημη "πρώτη" της ομάδας του Παναιγειρατικού. Στην πρώτη προπόνηση της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου που έλαβε χώρα στο Γήπεδο 3 του "Ελαιώνα" εμφανίστηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του ρόστερ του ΑΟΠ ενώ μόνο Σαραντουλάκης, Φιριππής και Ατματζίδης περιλαμβάνονταν στο απουσιολόγιο του Ομίλου.
Στο "οικογενειακό" διπλό που ακολούθησε, την παράσταση έκλεψε η επιθετική δεινότητα του Γρηγόρη Μητρούση, τα εντυπωσιακά ρεφλέξ του Φώτη Τριβιζά, το πάθος του Φίλιππου Κρεκούκια, ενώ ο Νίκος Μουτάφης συγκέντρωσε και πάλι τα θετικά σχόλια των συμπαικτών του για τις καίριες επεμβάσεις του. Στα θετικά της βραδιάς συγκαταλέγεται η επίσημη επιστροφή του Θανάση Θωμά στην αγαπημένη του ομάδα, αλλά και η ποδοσφαιρική "παράσταση" του coach "Παπ" που έπαιξε μπάλα και έδειξε ότι η... Τέχνη δεν ξεχνιέται! Εξάλλου, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στον Ελαιώνα του παλαίμαχου "bomber" Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, ο οποίος μάλιστα έθεσε τις υπηρεσίες του στη διάθεση της "Μαύρης Αρμάδας".
Στο "σοβαρό" και τελευταίο χρονικά κομμάτι της βραδιάς, οριστικοποιήθηκε η πρόθεση του Πέτρου Παπανικολάου να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Παναιγειρατικού. Παρουσία του Προέδρου του ΑΟΠ, Γιάννη - Στέλιου Παπαδόπουλου, ανακοινώθηκε ατύπως ότι τη θέση του manager της ποδοσφαιρικής ομάδας θα αναλάβει για τη νέα περίοδο ο Δημήτρης Μάντζος που βγάζει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Φίλιππος Κρεκούκιας αναλαμβάνει επίσης ρόλο προπονητή, ενώ το τεχνικό επιτελείο θα συμπληρωθεί και από τον ίδιο τον Παπανικολάου που θα επιτελεί ρόλο "κατασκόπου" και scouter αντιπάλων.
Σε κάθε περίπτωση, στις αμέσως επόμενες ώρες θα ακολουθήσει σχετική επίσημη ανακοίνωση.