29 Αυγ 2012

Welcome back!

Την ώρα που το ημερολόγιο ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα και ο χρόνος μπαίνει στον ένατο μήνα του, το επίσημο ιστολόγιο του Παναιγειρατικού καλωσορίζει τους φίλους της "Μαύρης Αρμάδας" στη νέα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μετά από ένα -παρατεταμένο είναι αλήθεια- διάστημα διακοπών και τις απαραίτητες ανάσες που ακολούθησαν τον περυσινό επιτυχημένο "μαραθώνιο", οι δευτεραθλητές Ελαιώνα επιστρέφουν με αργούς αλλά αποφασιστικούς ρυθμούς στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα.
Η νέα αγωνιστική περίδος θα είναι μακρά μα πάνω απ' όλα ενδιαφέρουσα. Θα έχει πολλές "στροφές" και επιφυλάσσει σε όλους μας εξαιρετικές συγκινήσεις, ανατροπές και αληθινές ιστορίες ποδοσφαιρικού πάθους. Η ποδοσφαιρική "γιορτή" του νέου Πρωταθλήματος ετοιμάζεται ήδη, και ο Παναιγειρατικός μας συγκαταλέγεται σίγουρα στη λίστα των "υψηλών προσκεκλημένων".
Από σήμερα, λοιπόν, μερικές μόλις ημέρες πριν την επίσημη "πρώτη" της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, οι "επικοινωνιακές δυνάμεις" του Ομίλου τίθενται ξανά σε πλήρη επιφυλακή. Το επίσημο blog του ΑΟΠ μαζί με τις αντίστοιχες σελίδες του "Παναί" σε όλα τα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Flickr, Instagram) αλλά και το επίσημο Panai TV στο Youtube, υπόσχονται σε κάθε μέλος της "μελανόλευκης οικογένειας" άλλον έναν αλησμόνητο χειμώνα.
Let the season kick off then...