18 Απρ 2008

Συνέντευξη Τύπου στα Μ.Μ.Ε. της Αιγιαλείας του Προέδρου του Α.Ο.Π. Γιάννη Στέλιου Παπαδόπουλου


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος του Α.Ο. Παναιγειρατικού, Γιάννης Στέλιος Παπαδόπουλος, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Αιγειαλείας. Ο Πρόεδρος των «μελανολεύκων» αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα που αφορούν στην ομάδα μας, καθιστώντας για άλλη μία φορά σαφές ότι βασικός στόχος όλων των μελών της παναιγειρατικής οικογένειας είναι η διατήρηση των πρωτείων στην Αιγείρα μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Super League 2008. Αναλυτικότερα:

- Ως προς το θέμα των εργασιών ανακατασκευής στο San Christo:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τα πάντα ολοκληρώθηκαν με βάση το προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα ενώ οφείλω να παραδεχθώ ότι και η ποιότητα των εργασιών είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ως Πρόεδρος του Α.Ο.Π. και εκ μέρους όλων των Παναιγειρατικών, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν ώστε να έχουμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε, σχετικά, μικρό χρονικό διάστημα. Είμαι βέβαιος ότι το ανακαινισμένο San Christo θα γίνει σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές παικτών και φιλάθλων της «Μαύρης Αρμάδας». Είναι, όντως, ένα έργο ζωής».

- Οι προβλέψεις για το ερχόμενο πρωτάθλημα:

«Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν μία περίοδος έντονων ανακατατάξεων σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο...Ο Παναιγειρατικός μας υπό νέα, δραστήρια και φιλόδοξη διοίκηση αλλά και με νέους, ταλαντούχους παίκτες στη σύνθεσή του θα καθορίσει και πάλι την πορεία του πρωταθλήματος. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Super League 2008 θα βαφτεί και πάλι στα μελανόλευκα. Δεν με τρομάζουν τα όποια σκαμπανεβάσματα που έχουν παρατηρηθεί στην απόδοσή μας μέχρι τώρα. Ήρθαν στην ομάδα νέοι παίκτες οι οποίοι χρειάζονται κι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούν στην αγωνιστική φιλοσοφία του πρωταθλητή. Όταν όμως έρθει η ώρα, οι παλιοί παίκτες, που έχουν μπολιαστεί με το πνεύμα του νικητή, μαζί με τους νέους, που έχουν ακόρεστη δίψα για διακρίσεις, θα διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή υπό την καθοδήγηση του «μαέστρου» Δημήτρη Μάντζου».

- Για τη συνεργασία με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. και το τεχνικό επιτελείο:

«Όλα βαίνουν άψογα. Ο καθένας ξέρει τις αρμοδιότητές του και αυτό αποτελεί ένα βασικότατο παράγοντα της επιτυχίας μας. Οφείλω βέβαια να σημειώσω τις αξιοθαύμαστες διοικητικές αρετές που έχει ξεδιπλώσει η Αντιπρόεδρος κ. Μπουρίκα (δικαιώνοντάς με απόλυτα ως προς την επιλογή μου σε αυτή τη θέση) αλλά και τον σταθερό και μελετημένο αγωνιστικό προγραμματισμό του προπονητή μας Δημήτρη Μάντζου».

- Για τους αντιπάλους στο Super Cup και την απόφασή τους να μην αγωνιστούν στον επαναληπτικό αγώνα:

«Τους κάλεσα επανειλημμένα να αγωνιστούν ως όφειλαν. Δεν κατέβηκαν οπότε και το τρόπαιο κατοχυρώθηκε σε εμάς. Πολύ θα ήθελα να είχε διεξαχθεί και ο αγώνας αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να αποβάλλουν τις φοβίες τους. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω, ούτε κι εσείς ως δημοσιογράφοι ούτε κι εμείς ως Α.Ο.Π.».

- Για το όραμα της νέας διοίκησης και την πορεία επίτευξής του:

«Έχω ξαναπεί ότι θέλουμε αρκετή δουλειά ακόμη. Ήδη όμως τα πρώτα αποτελέσματα της νέας προσπάθειας είναι εμφανή σε οποιονδήποτε: νέα, ευδιάκριτη και ευέλικτη διοικητική δομή ώστε να λαμβάνονται οι αποφάσεις πιο γρήγορα και πιο συναινετικά, νέοι παίκτες που αποτελούν την αφρόκρεμα του αιγειάλειου ποδοσφαίρου, νέες εμφανίσεις, συμμετοχή σε τουρνουά που περιλαμβάνουν ομάδες εκτός της Super League Αιγείρας και διεξάγονται σε αξιοπρεπείς αγωνιστικούς χώρους, έντονη δραστηριοποίηση στο χώρο της διαφήμισης με νέους χορηγούς και νέες στρατηγικές προώθησης των προϊόντων από τις μπουτίκ, σχεδιασμός για την έκδοση καρτών μελών, συμμετοχή στο Δ.Σ. παίκτη, φιλάθλου και γυναίκας που κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου. Θα ακολουθήσουν όμως και άλλα... Να είστε βέβαιοι».